PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Jeden z najlepszych odcinków, znakomita, emocjonująca akcja. Mój ulubiony bohater Matt zmierzył się z nieobliczalną Jessicą - to właśnie lubię. Widać że serial znacznie przyśpieszył

ocenił(a) serial na 8
Abruzzi

szkoda ze w odcinku nie bylo nic o Peterze i jego niewidzialnym kumplu, a wątek Sylara coraz bardziej mi sie podoba ;-)

ocenił(a) serial na 7
acwo

odcinek w stylu action/thriller czyli wiecej sensacji, niz tajemnic. ale to dobrze, bo serial mial tendencje do zamulania (szczegolnie okolo 6-8 odc) i teraz rekompensuje tamte braki z nawiazka. dzieje sie dzieje. tylko zastanawia mnie jedno: dlaczego scenarzysci traktuja bohaterow serialu z taka troska? nikt nie zginal, wszyscy maja sie dobrze, umieraja tylko ci co malo znacza. ktory to juz raz sylar jest blisko ktoregos bohatera z "glownej grupy", a i tak ten ktos nie ginie? troche smierdzi mi tu poprawnoscia polityczna. ale ostatecznie ujdzie.

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

"nikt nie zginal, wszyscy maja sie dobrze, umieraja tylko ci co malo znacza."

Chodzą słuchy, że przed końcem sezonu zginie dwójka bohaterów...

ocenił(a) serial na 10
Misiek_5

no wlasnie szkoda ze nie zginol sylar nie podoba mi sie ten typ haha

czullo1

Ale przecież sylar nie wie kto jest kim, pamięta tylko imiona z listy suresha... to prawda, że widział wtedy hiro, ale jak mógł dostrzec Jego moc skoro on zatrzymywał czas? do tego czytanie komiksów heroes, które wychodzą po każdym odcinku wiele wyjaśniają :) według zwiastunu ktoś zginie w 16 odcinku, więc dostaniesz swoje :D