http://www.medialink.pl/media/?telewizja/&kat=5&id=35955 - źródło
Tylko żeby u nas chcieli to oglądać. Nasz moherowy kraj może takiego serialu nie zaakceptować :)
Przypuszczam, że oglądalność nie będzie jakaś szczególnie wysoka - serial jest zbyt komiksowy, żeby przekonać do siebie polską publikę, która woli oglądać M jak kiłość czy Jewish Break :/
A ja jestem optymistą i mam nadzieję że jednak publika dopisze. Bo serial jest naprawdę bardzo fajny
TVP1 wie co robi. Szybko wykupili licencję. Serial poprostu rządzi i jeżeli postarają się go dość dobrze rozeklamować, podobnie jak polsat Prison Break to będzie szansa na wielką popularność, bo po obejrzeniu jednego odcinka chce się następnego.
No to super:] Rzeczywiście jeśli dobrze rozreklamują serial to może okazać się sukcesem i u nas. Powiem znajomym, żeby oglądali:-) Pozdrawiam!
Polskie telewizje graja ze sobą w pokera, a kartami sa seriale.....I BARDZO DOBRZE! troche tylko tvp2 odstaje od reszty, myślę, że któraś stacja wykupi teraz prawa np. do 'Supernatural', albo jakiegos serialu, który leci np. na AXN, a nie ma go w szeroko dostępnej tv.