Jezeli te Informacje sa Prawdziwe te z pewnoscia pooowiekszy sie nasze gron..........Tvp Puscilo Tanie go*** 4400......Ogladnelem 2 pierwsze odcinki i wieje Nuda na Kilometr.....Kazdy Kto oglada Heroes wie ze serial Bardzo Mocno Poszedl do przodu :D
A.... mniejsza z tym .zobaczcie co wyczailem na Forum :
http://heroestvshow.mojeforum.net/viewtopic.php?t=184
Pzdro
"Heroes w TVP ???????" - NIEEE tak. powinno byc tak:
Heroes w TVP1!!!!! od 10 maja TVP1 rozopczyna emisje Heroes. serial emitowany bedzie w kazdy czwartek, a potem jak skoncza heroes, to zaczna emisje LOST 3. jak widac, ostatnio nasze TV nie obijaja sie.
Ale jestem ciekaw czy Heroes przypadnie do gustu naszej polskim widzom - bo na lost to polecieli a jak będzie z Heroes ?
Czy będzie tak popularny jak M jak Miłość ?
Mam nadzieję że tak :D
http://www.serialheroes.yoyo.pl/
To będzie chyba najmniej zacofana polska premiera dobrego amerykańskiego serialu. ;]
najmniej zacofana polska premiera dobrego amerykańskiego serialu byli "chirurdzy" (grey`s anatomy). W usa mial premiere w marcu, a uu nas w wakacje. 4 miesiace. a heroes wrzesien 2006 tam i maj 2007 u nas. to 8 miesiecy.
Jestem pod wrażeniem TVP, że tak szybko postanowili wykupić ten serial. Nie jesteśmy przez to tacy zacofani !! Mam nadzieje, że polskim widzom spodoba się serial...choć obawiam się, że kilka pierwszych odcinków może ich zawieść, bo sami przyznajcie...na początku było koszmarnie nudno. Ale z każdym odcinkiem robi się coraz ciekawiej !!
Pozdrawiam wszystkich fanów Heroes !!!
nie wliczajmy tutaj stacji platnych. bo np jak tak, to ja daje ROME na HBO, LOST na AXN i bedzie jeszcze mniej.
chirurdzy, jesli chodzi o telewizje ogolnodostepna, jest na pierwszym miejscu.
a mi bardzo przypadl do gustu pilotowy odcinek :) i do tego przerobiona muzyka z kapitalnego soundtracka z Natman: Początek :)
Nie dziwie ci się że 4400 nie przypadł ci do gudtu po dwóch odcinkach. Mnie wciągnął tak naprawdę dopiero od drugiego sezonu czyli o ile się nie mylę od 7 odcinka.
Szkoda tylko że TVP zaspała i nie kupiła obecnie najlepszego serialu na rynku światowym - Prison Break.
Polsat oczywiscie dawkuje go jak lekarstwo (1 odc / tydzien.
Wszystkim polecam ten serial, ogladam LOST, Prisona i Heroes oczywiście ale z tej Wielkiej trójki Prison jest najleszy.