Tak tak tak... Heroes idize w najlepszym kierunku... bardzo emocjonujacy odcinek!! I Eric Roberts!! Ach juz nie moge sie doczekac kolejnego!!
dobry odcinek. ostatnio w heroes pojawila sie tendencja, ze te odcinki w ktorych wystepuje parkman sa tymi lepszymi. moze to dlatago, ze maja charakter bardziej "akcja" niz "drama/sfi".
a co do samego odcinka - hmmmm... nie chce mi sie pisac duzo pochwala, ale dodam tylko, ze ojczulek sie poswiecil dla coreczki, jakie to bylo poetyckie! ojej :D
Ludzie co tak skromnie komentujecie ten odcinek. Przyznajcie, że jest i był (jak na razie)to najlepszy odcinek. Niesamowita akcja, wzruszające momenty. Niesamowita muzyka itp. Moja ocena to 6/6 :D
Eric Roberts - Miałem nadzieję, że on zagra jakąś znacząco role w tym serialu...ale nie za bardzo zaistniał :P :-)
Widziałem już trailer 18 odcinka...też się zapowiada ciekawie !!
Pozdrawiam wszystkich fanów Heroes !!!!!
zgadzam sie z poprzednikiem...chyba najlepszy odcinek...co sie dzialo w nim kazdy kto ogladal wie :) ale koncowka mnie rozbroila...az tak sie troche wzruszylem taka mila dla ucha muzyczka jeszcze leciala...
a co do 18 odcinka - po zobaczeniu trailera wydaje mi sie ze bedzie to "najlepszy odcinek" :D:D