PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60170
6,7 14 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Drugi sezon z mocnym poślizgiem startuje 5 stycznia 2011. Emisja w każdą środę jednak o beznadziejnej porze bo 00:10.

ocenił(a) serial na 10
Telewidz

Nareszcie!! Tylko czemu tak późno?! Niech ich..... Ale i tak będę oglądać;)

ocenił(a) serial na 6
Telewidz

Dodam, że to będą 2 odcinki.

ocenił(a) serial na 10
Telewidz

mały poślizg to lekko powiedziane :P
za ten czas zdążyłem wszystkie sezony już obejrzeć ale skusze się na tv choć pora faktycznie jest nie halo

ocenił(a) serial na 8
bosikxxx

Równoczesna emisja także w jakości HD na TVP HD.

ocenił(a) serial na 10
Telewidz

ja mam wielki 30 calowy telewizor z dupą to jest ciągłe hd :)
niektórzy pewnie będą oburzeni i powiedzą że stary tv ma kiepską jakość.otóż powiem że to nieprawda stary tv z dupą ma świetną jakość mam też tv cyfrowy i tam są takie piksle że aż mnie to razi ;/a cyfrowy z hd hmmm może ciut lepsza niż stary tv ale tylko ciut ciut dla sprawnego oka ;)

ocenił(a) serial na 8
bosikxxx

Fascynujące... Ciekawe, że TVP 1 nadaje serial w formacie 4:3, a TVP HD 16:9 tylko z napisami. Skoro posiadają wersję 16:9 to po jakiego emitują przyciętą na TVP1?

ocenił(a) serial na 10
Telewidz

dlaczego przyciętą ?

ocenił(a) serial na 8
bosikxxx

Oryginalnie serial nagrywany jest w formacie 16:9 czyli mówiąc najprościej w prostokącie (obraz ma taki wymiar jak nowe telewizory), ale są obcinane boki by wyszedł kwadrat (format 4:3).

ocenił(a) serial na 10
Telewidz

kurcze jakoś nie zwróciłem uwagi:P

zwróciłem uwagę natomiast lektor-napisy lektor inaczej tłumaczy niż film z jest przetłumaczony z napisami.

użytkownik usunięty
Telewidz

Wiadomo czy potem będą też następne serie? Bo oglądałam online w internecie, ale połowy odcinków 4 sezonu nie ma...

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 10
bosikxxx

ja mam prośbę do moderatora niech mi napisze na priv dlaczego blokuje moje wpisy bo naprawdę nie wiem dlaczego to się dzieje ;|
chciał bym wiedzieć w którym miejscu złamałem regulamin ?
sam bym napisał i się dowiedział ale dziwnym trafem nie mogę napisać na priv do nikogo ;|