PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Czy jest może wiadome ile sezonów będzie miał Heroes? Czy skończy się na jednym czy nie? Mam nadzieje że nie bedzie jak z Lost'em, który w tym 3 sezonie wydaje mi sie strasznie naciągany.

jibrille1

Miałbyć jeden sezon (12 odcinkowy) ale ponoć dokręcają - są już oficjalne tytuły do 14 odcinka. Czyli? Pewnie bedzie sezon. Pozdro ;D Ja tam chce jak najwięcej jeśli bedą takie jak teraz...

ultimate

Ja mam nadzieję że przynajmniej ze dwa sezony będą =). Heroes to totalna rewelacja i proszę o jak najwięcej :D

ocenił(a) serial na 8
Witcher

Ja mam nadzieje, ze będą 2 sezony tego serialu... Więcej raczej nie trzeba, bo chyba nie chcemy żeby się z tego zrobiła taka "Moda na sukces".... :D

Po zakończeniu Heroes niech twórcy myślą nad kolejnym wypaśnym jak ten serialem :D

jibrille1

dziękuje za odpowiedzi :) Pozdrawiam :D Hehe zgadzam sie ze serial to rewelacja. Az mnie złoś bierze na myśl o tak długiej przerwie ;/ Z Lostem też tak czekam;/

ocenił(a) serial na 7
jibrille1

Bez sensu są te przerwy. Jest zima. Najlepiej się ogląda filmy/seriale w tym czasie, a tu sobie przerwy serwują. Nie ładnie!!!