PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Gdybyście mogli wybrać spośród wszystkich umiejętności bohaterów, to jaką chcielibyście mieć? Ja chciałbym umieć czytać w myślach, a Wy?

ocenił(a) serial na 10
slater85

Ja chyba chciałabym rozkazywać maszynom... Chociaż dar Claire też był niezły ;)

dramaqueen

Chciałabym mieć fotograficzną pamięć, przydałoby mi się w szkole :) Mój komputer ciągle się zawiesza, więc na miejscu byłaby umiejętność "rozkazywania" urządzeniom...

Nymphalis

ja wolałabym mieć moc Petera:D jego moc jest baaardzo przydatna no i, oczywiście, wielofunkcyjna:)

ocenił(a) serial na 10
Luelle

ja najbardziej to bym chciala latac!moc poczuc sie wolna!i jescze moglabym pordozowac w czasie i zatrzymywac go jak Hiro, naprawilabym zmieniala bym niektore rzeczy w moim zyciu!ale to tylko marzenia ktore sie nie spelnia pozdr, fanow!

ocenił(a) serial na 8
slater85

a ja bym chciała się regenerować:) tak jak claire

slater85

Chciałabym się albo regenerować jak Claire albo rozkazywać maszynom jak Micah :D

ocenił(a) serial na 10
Miss_S

"ja wolałabym mieć moc Petera:D jego moc jest baaardzo przydatna no i, oczywiście, wielofunkcyjna:)"

Moc fajna ale jakby nie było w poblizu zadnych herosow to na wiele by sie nie przydała ;)
z serialu bym chciała anbo rozkazywanie maszyną albo czytanie w myslach xD

a z takich mocy ktorych tam nie było to chyba transmutacje przedmiotow XD

ocenił(a) serial na 10
slater85

Czy wiekszosc z was dziewczyny nie wybiera mocy Clarie tylko ze wzgledu na to ze ja lubicie bo komu by to bylo potrzebne w prawdziwym zyciu. Fajna jest moc latania;)Albo pirokineza

ocenił(a) serial na 10
Tootsy

wiesz,moc Claire tez jest fajna ^_^ możesz oprawiać sporty extremalne nie bojąc sie ze coś Ci sie stanie XD a tak poważnie to nawet można ja wykorzystać tak jak Claire mówiła we wczorajszym odcinku "żeby ratować np. ludzi z płonącego budynku...." ale i tak ja wolałabym transmutacje XD

ocenił(a) serial na 8
slater85

Hmm, ja bym chciało mieć moc Hiro - możność manipulowania czasem i przestrzenią, wybitne! Tylko pomyślcie, ile można z tym zrobić... Uniknąć wielu stresowych sytuacji, podróżowanie po świecie w ciągu sekundy (taa, wyskoczę przed obiadem do Japonii i kupienie sobie doujinshi, potem poopalamy się w Hiszpanii i jeszcze zdążymy skoczyć do Ameryki na koncert "Simple Plan" i akurat zdążę jeszcze na randkę w Polsce... ^^), zapobieganie wielkim katastrofom, zatrzymywanie czasu podczas klasówki xD Chociaż, umiejętność latania też jest kusząca...

Pozdrowienia i niech kisiel kokosowy będzie z Wami ^^

slater85

Po dłuższym zastanowieniu zmieniłem zdanie: chciałbym posiadac zdolność bycia niewidzialnym ;-D

slater85

Tworzenie iluzji, zaginanie czasoprzestrzeni i niewidzialność

ocenił(a) serial na 10
slater85

Poruszanie przedmiotami za pomocą umysłu, czytanie w myślach, bycie niewidzialnym.

slater85

regeneracja - kupiłabym motor bez obawy że się rozwalę
niewidzialność - mogę być gdzie chcę i kiedy chcę
latanie - w końcu to szybciej niż stać w korkach :o)

ocenił(a) serial na 10
slater85

Widziałem dopiero cztery odcinki, więc jeszcze wszystkich mocy nie poznałem ;p Ale wahałbym się pomiędzy mocą Matta, a mocą Hiro ;)

slater85

1. latania
2. malowanie przyszłości
3. niewidzialnośc
:)

ocenił(a) serial na 10
_blackjelly_

Najlepiej mieć to co Peter czyli wszystko an raz hehehe. Albo poskładane moce tak jak Sylar ;)

Gyrapha

Na pewno latanie - to musiałoby być cudowne uczucie wznieść w powietrze, lekkim jak piórko, czując wiatr we włosach i obserwując wirujące dookoła ptaki ;) No i moc Hiro - podróże w czasie i zaginanie czasoprzestrzeni... wow, robi wrażenie.

Wega

Ja bym chciał mieć moc Haitańczyka...jak dla mnie jest najlepsza i najbardziej korzystna w walce z innym Herosem, no może prawie najlepsza bo gdyby moc Petera działała wyłącznie jak znajduje sie on przy jakimś Herosie to tak, ale on ją może też przyswoić i używać bez obecności danego Heroes dlatego to Petera stawia jednak na pierwszym miejscu...na drugim Haitańczyk....

slater85

tak, dokladnie. Czytanie w myślach, zdecydowanie, chociaz malowanie przyszłości też wydaje mi sie całkiem fajne ;P

ocenił(a) serial na 10
kamii

Jakby sie tak czytało myśli to by mogło być troche nieciekawie, bo patrzcie - jeszcze by sie okazało, że sie nie ma w sumie żadnego przyjaciela, który o Tobie dobrze myśli ;) Ale lepiej wiedzieć co kto myśli, fakt, faktem ;)

Pozdrawiam.

Gyrapha

ja chialbym latac, czytac w meyslach i zaginac czas

slater85

Ja chciałabym być niewidzialna, ale również chciałabym czytać w myślach. To wkońcu także przydatna umiejętność:)

i_w_k_a

Z czytaniem w myslach jest pewne ryzyko, ktos sie o tym dowie i bedzie chcial wykorzystywac cie do swoich zacnych celow (FBI, Terrorysci, BOR, Grom) i sie przed tym nie obronisz...a inna moc moze cie ochronic przed zlymi ludzmi i mozesz sie im przeciwstawic... Czytanie w myslach jest bardzo pozyteczne ale tez niebezpieczne i latwo mozna zginąć...

slater85

Zawsze chciałem mieć moc cofania czasu!

To jest niezawodny sposób żeby odnosic sukces, po każdej porażce można zacząć dzień od nowa i naprawiać swoje błędy.

Oglądaliście "Dzień świstaka"? Bohater do końca wykorzystał swoją okazję!

VojtasB

Musisz też wiedzieć ze przeznaczenia nie mozesz zmienić... a ingerencja w zyciu moze przyniesc tragiczne skutki...i tak mozesz ogladac smierc swoim bliskich kilka razy nie potrafiac znalesc sposobu na ich uratowanie...

ocenił(a) serial na 10
Sayeer

Zdecydowanie chciałbym mieć moc Hiro zatrzymywania czasu i cofania itd.ale nierozumiem ktoś sie tu wypowiedział że chciałby mieć moc sylara...ja bym w życiu nie chciał zjadać czyjichś mózgów żeby przejąć moc:)hehe

ocenił(a) serial na 9
slater85

Chciałbym Moc Pettera ....................

ocenił(a) serial na 10
z640

chciałabym zauwazyc ze to nie jest potwierdzone ze Sylar "zjada" mozgi, on je po prostu oglada i rozkłada na cześci jak zegarki xD

yami_no

1. Moc Hiro
2. latanie
3. czytanie w myślach :)

ocenił(a) serial na 8
slater85

uważam, że najbardziej przydatna bylaby moc Eden- wtedy wszystko byloby możliwe. egzaminy zdawane bez stresu, dostawanie tego, na co ma się ochotę i rzesze wyborców gotowych na ciebie glosować;) cudowne.

slater85

Uważam że moc Charlie( chyba tak się pisze to imię)-tej kelnerki, byłaby naprawdę przydatna w np.szkolnej rzeczywistości ale nie tylko. Zapmiętywanie wszystkiego co się przeczyta zobaczy usłyszy sprawiłoby że sprawdziany egzaminy quizy itp. stałyby się wtedy banalną łatwością.

slater85

Wiadomo, ze moc Peter'a wymiata. Malo kto moze sie z nim rownac w koncu moze przejmowac kazda moc od reszty. Matt tez ma zajebiscie bo czytac w ludzkich myslach bym chciala. Ale mnie osobiscie zawsze ciagnelo do ognia dlatego chcialabym miec dar Meredith Gordon, biologicznej matki Claire. super :)

slater85

)niewidzialność
)leczenie
)regeneracja
)latanie
najlepiej to moc Peter'a ale z konsekwencją spotykania innych herosów :D

ocenił(a) serial na 8
luhashe

Mnie najlepiej korzystałoby sie z mocy Petera Petrelli ...chociaż nie wszystkich herosów chciałabym spotkać<patrz:eksplodujący heros> =P

ocenił(a) serial na 7
slater85

zdecydowanie moc Hiro:D teleportacja jest najlepsza,można zrobić wszystko:)a zatrzymywanie czasu też ekstra.

morswin_2

ja bym nie chciała malować przyszłości, bo czasem jest lepij jej nie znać

Powiedziałabym, że chciałabym posiadać umiejętności Petrellego, gdyby to nie było zbyt banalne;)

Tak więc chciałabym mieć moc Niki, bo wtedy nikt by mi nie pdoskoczył i mogłabym wszędzie czuć się bezpiecznie gdzie bym nie poszłą;) No i trochę mi ta moc imponuje

Rozkazywanie maszynom też jest fajne

Latać to bym chciała ale jakby mnie ludzie zoabcyzli to by wzięli za ufo i zamknęli w zakładzie albo laboratorium;)

Znać myśli innych fajna rzecz, ale nie wiem czy bym mogła normalnie funkcjonować znając wszytkie mroki duszy ludzkiej i wszytkie myśli innych

Za to niewidzialność zajmuje u mnie 2 miejsce (zaraz po mocy Sanders)

slater85

Ja bym chciał najbardziej umiejętnośc polegającą na szybkim uruchamianiu skutera śnieżnego poprzez kopnięcie go w przednie lusterko z brelokiem ;)

ktosiek0_1990

Dobre, dobre :D Fajna odpowiedz :P Pozdrawiam :)

ocenił(a) serial na 7
slater85

1Regeneracja
2kontrolowanie czasu
4czytanie w myślach
2"rozkazywanie" maszynom

P.S gdyby tak jak w serialu było tylu herosów to chciałabym mieć moc petera.

ocenił(a) serial na 10
Yael__

Najlepsza jest moc Petera, Claire, no i oczywiście Hiro;)

ocenił(a) serial na 5
katrina_13

1.Telekineza
2.Pirokineza
3.Niewidzialność
4.Pamiec Absolutna
5.Rozkazywanie Maszyną (ale bym kompa podrasowal itp.)
Być jak Sylar tylko że Dobry ^^

ocenił(a) serial na 5
nicctt1313

Ja chciałbym mieć moc Hiro. Na sprawdzianie zatrzymałbym czas i podszedł do największej kujonki(a) i zgapił wszystko:P

slater85

Chciałabym mieć moc Claire albo Hiro, oj tak zatrzymywanie czasu lub teleportacja by się przydała!

ocenił(a) serial na 5
tusia_love

Wszyscy podniecaja sie Moca Hiro ,choc w polowie nie jest ona tak doskonała jak choćby moc Nightcrawlera .Hiro jest cienki i cienko kontoruluje swoja moc co sprawdzilo sie w ostatnim odcinku jak wywalilo go w przeszłość.Moze i lubie tego sympatycznego Japonczyka ,ale to że jakims cudem wepchnal miecz w Sylara to czysty przypadek i dezorientacja Sylara(Ten to ma moce ;) ,szczególnie ciekawe te nie odkryte jeszcze ;])

ocenił(a) serial na 5
nicctt1313

Wiadomym jest, że moc Hiro ne jest az taka super, ale jest batdzo przydatna. A jesli chodzi o to, że hiro nie umie jej jeszcze do końca kontrolowac to tylko kwestia czasu. Pewnie powie, że to i tak nie zrobi na tobie wrazenia, ale każdy podnieca się tym co go kręci. Ja np. uważałbym, że jak tu się podniecać mocą Petera. Też mi tam przejmowanie mocy innych. Ale mam tu mało do gadania. Każdy ma swoje zdanie i nikt mu nie zabroni tego zmieniać. Wolny kraj, wolność słowa :)_

ocenił(a) serial na 5
racekk

Na chwilę obecną przydałaby mi się najbardziej umiejętność Charlie, no bo wiadomo - szkoła - tak więc dobrą pamięć warto mieć.
Poza tym podoba mi się moc Candice, która posiada według mnie jedną z bardziej przydatnych umiejętności. No bo kto chociaż przez chwilę nie chciałby pobyć kimś innym? ;)
Pozdrawiam ciepło ^^

ocenił(a) serial na 9
slater85

Chciałabym móc się regenerować. Zdrowie to podstawa. Pomyślcie - mielibyście szansę długowiecznego życia... A wtedy człowiek mógłby posiąść niesamowitą wiedzę, która sprawiłaby, że inne umiejętności (te z serialu) nie byłyby aż tak potrzebne. :)