PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Kto zginie?

ocenił(a) serial na 5

Jak myślicie kto zginie w 2x11??
Moje typy to : Nikki,Nathan,Maya i Elle (przepomne że w 11 zapowiedziana jest śmierć dwóch Herosów ,więc zdaje mi sie że bedą to dwie osoby z tej czwórki )A wy jak sądzicie ??

PS.Wkoncu SYLAR odzyska moce ;] yeah

nicctt1313

Maya na pewno... Skoro Sylar odzyska moce, to weźmie sobie jej moc, a ona juz mu potrzebna nie będzie...
Nikki i Nathan - wątpie... to są w końcu główni bohaterowie...
A co do Ellie - to bardzo możliwe, ale szkoda by jej było... Lubię te postać, wnosi nutkę pikatnerii w wielu scenach. Poza tym nie jest wcale zła.. po prostu jest rozgoryczona. Te testy, skrócone dzieciństwo, dało jej w kość.
Uwielbiam ten serial :)

claudia_2

czemu na żadnym forum nie widziałem, żeby ktoś obstawiał Adama aka Takezo Kensei?
Bądź co bądź on także jest herosem.

+ Sylar zabije kogoś, choć trudno mi oszacować kogo, ale wcale nie byłbym pewien że to Maya.

Ellie - nie sądzę że zdechnie, raczej to ona kogoś zabije np Boba. Ostatecznie jest on tylko jej przybranym ojcem, co nie?

Nikki mogłaby zginąć - w tym sezonie jej obecność nie ma żadnego uzasadnienia - może te bandziory co porwały czekoladke podczas próby odzyskania medalu ojca Mikah rozwalą Nikki?

Natomiast uważam że autorzy zostawią tak pozytywne postacie jak Hiro i Mikah - to że w trailerze Adam ma samurajski miecz nie oznacza, że odebrał go trupowi.

Największym zaskoczeniem byłaby śmierć Claire :)

ocenił(a) serial na 9
LiMiTED_UNCUT

zginie Niki Sanders (w wybuchu) i Nathan Petrelli (zostanie zastrzelony)