PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Drogi Panie Premierze, Drogi Panie Prezydencie,

z łaski swojej ograniczcie gadatliwość i potrzebę komunikowania się z narodem do dni, kiedy ja nie oglądam TVP1, bo to już któryś raz z rzędu muszę przeczekiwać dwadzieścia minut waszego bajdurzenia, żeby się Herosów doczekać.

Z góry dziękuję,

Ja

ocenił(a) serial na 10
Miriam_m

popieram

ocenił(a) serial na 7
Miriam_m

zgadzam się i podPISuję pod listem, proponując jednocześnie przerywanie "Mody na sukces" w celu informowania elektoratu

ocenił(a) serial na 10
Miriam_m

Pan Premier nie lubi po prostu układów i boi się Hiro cofnie czas i nie będzie już premierem.

ocenił(a) serial na 10
Miriam_m

w 100% sie zgadzam

i tak was nikt nie słucha drodzy rządzący

ocenił(a) serial na 8
ewka_27

no co wy,takie ciekawe przemówienie wam się nie podobało??? i to w czasie kiedy powinien lecieć ulubiony serial??? ;-)

ocenił(a) serial na 8
Miriam_m

No właśnie TVP zamiast przerwać jakieś powtarzane po kilkanaście razy seriale, albo filmy w dodatku nie uprzedzając odpowiednio wcześniej telewidzów (gdybym nie włączył wcześniej Telewizora nie rozumiałbym dlaczego nie ma Herosów)

ocenił(a) serial na 6
MistrzSeller

Ja to się głownie zdenerwowałam, bo zobaczyłam kaczkę na ekranie telewizora w sklepie i dotrało do mnie, że jeśli on bedzie tak długo gadał, to mi się końcówka drugiego odcinka nijak nie nagra, bo aż tak inteligentnej nagrywarki to nie mam, żeby umiała filtrować polityków...

ocenił(a) serial na 10
Miriam_m

Bardzo popieram!!!!!!!!!!!

Angel_9

też to badziewie popieram głupi kaczyński