Będzie, na dowód zdjęcie z planu http://1.bp.blogspot.com/_n3eH1jI8AZ8/SLErd8_y3sI/AAAAAAAAHYg/e2NXdtPzmJw/s1600- h/heroes-niki-nathan.jpg
Ja własnie też...ale dzisiaj widziałem zwiastun 3 sezonu i była w nim :) Także uspokoiłem się :D
szkoda że wszystko jest takie naciągane :( bedą przywracać każdego bohatera. z drugiej strony dobrze że niki będzie, bo bardzo ją lubie
jak oglądałem oficjalnego sneak-peaka to Tracy widziała siebie w trumnie, ja się cieszę, ze będę nadal mógł ogladać Ali Larter:)
i jeszcze !spoiler! !spoiler! !spoiler!: nie zobaczymy już Monici, a prócz tego w Villains ma pojawić sie tez Echo z webisodów Going Postal, z czego też się cieszę bo miało gop jednak nie być;P
wiadomo było że Moni nie będzie, po prostu za dużo osób i musieli kogoś wyciąć, matt 17, nikki i jessica to to samo :P fajnie że Echo bedzie
!Spoilery!
Echo - fajne imię dla kolesia o takich zdolnościach;P natomiast mnie w Going Postal ciekawił ten łysy koleś (a w zasadzie to czy mial jakąś moc) no ale oczywiscie jego mózg dzięki Echo jest na ścianie;p
Ma sie jeszcze pojawic panienka, która szybko biega(tak szybko, że nawet Hiro nie zdązy zatrzymać czasu):P
Oprócz tego do stałej obsady dołącza, nie kto inny jak sama Angela i Ando(co mnie bardzo cieszy):D no i niestety też Maya;]
rpd0 Wiem że są jedną osobą ale w 2 sezonie niema Jessici (druga osobowość) tylko pojawiła się nowa która nazwała się innym imieniem