PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Heroes jest świetnym serialem, bardzo wciąga, bardzo dobry klimat i niezła fabuła. Pierwszy sezon jest niesamowity, przemyślany wątek z Sylarem, bardzo "niecodzienne" moce mają różni bohaterowie. Niestety końcówka jest fatalna! Oglądałem cały sezon, było tyle nagłych scen, momentów, przewroty akcji, "uratuj czirliderke, uratuj swiat", przemieszczania w czasie, latanie, zabijanie bohaterow przez kretyna, ktory chcial wiecej i wiecej, az tu nagle dochodzimy do konca, gdzie slynny Sylar , ktory pokonal wiele silnych osob, w tym Petera, zostaje zabity przez Hiro poprzez pchnięcie mieczem w brzuch o_O .. Nie wiem, nie mógł on zatrzymać tego miecza? Nie mógł go znów złapać ? Zamrozić ? Roztopić ? Nie wiem - cokolwiek! Druga rzecz, uratowanie świata poprzez polecenie Petera z bratem w kosmos -.- ... Sorry, ale mogli od razu zacząć Heroes od tego momentu, ponieważ oglądać cały sezon, aby ujrzeć, jak brat, który leci z drugim radioaktywnym bratem w kosmos [PO CZYM NIE UMIERA (!) ] jest kompromitacją całego sezonu [serialu?] .

Do Heroes nic nie mam, dałem 10/10, ale niestety ta końcówka tutaj nie pasuje !! [Aha i bede ogladal nadal, nie zniechecilem sie ;] ] .

pozdrawiam

Bobey

Przecież Sylar nie zdech. Został trafiony ale pod koniec sezonu jest pokazane że żyje i odzyskał swoje moce (kiedy przyciągnął puszke) Mnie i tak bardziej zirytowała ta scena z upadającą fiolką. :P

mp_555

mp_555 - nie spoileruj z łaski swojej, nie każdy (a przynajmniej ja bo nie nie skończyłam drugiego sezonu) musi wiedzieć czy sylar odzyskał moce, czy nie, zwłaszczą, że mowa jest tu o pierwszym sezonie.
Ja uważam, że pierwszy dobrze się zakończył, bo Sylar przeżył, Hiro się przeniósł i wcale nie było pokazane jak Nathan i Piter umierają, ludzi powinno przyciągnąc właśnie ten fakt czy Piter zdoła się poskładać skoro ma moc regeneracji... ja oceniam końcówkę pierwszego sezonu 10/10

ocenił(a) serial na 9
Bobey

mimo wszystko z całą tą koncówką widz otrzymuje dawkę ktora każe mu czekac do nastepnego odcinka, i oto wlasnie chodziło producentom aby uzyskać taki efekt i wzbuudzić w fanach chęc rozmow na ten temat :P
serial gites 10/10

ocenił(a) serial na 8
paczu666

Ha! Gdyby w końcówce nie był pokazany Hiro, który przeniósł się w daleką przeszłość, to widz wcale nie otrzymałby "dawki", która kazałaby mu czekać do następnego odcinka.

użytkownik usunięty
Bobey

Ale został pokazany, więc czego się czepiasz?