PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

A dokladnie ostatnia scena:
{60870}{60936}Zostałem zastąpiony?
{60937}{60986}Tylko na chwilę.
{60987}{61059}Do czasu, aż znajdę jego słabość.
{61060}{61142}Wtedy go zabiję.

Czemu nie moze go od razu zabic w obecnosci Haitanczyka, ktory powstrzymuje moce?

ocenił(a) serial na 7
Keremere

cenna uwaga < post post post bezsensowne ze za krótkie wrr;/ > XD XD XD

ocenił(a) serial na 8
Keremere

Bo ma nad sobą mamuśkę Petrelli, która będzie teraz chronić swojego nowoodzyskanego synka?

Poza tym, scenarzyści jakoś muszą trochę pogmatwać, inaczej ten sezon zawarłby się w mniej więcej 5 odcikach. A chyba nie o to chodzi, czyż nie?

Kate_V

Czyż tak, ale mozna przeciez ciagnac serial bez takich naiwnych niescislosci :)

Keremere

Prawdopodobnie dlatego, że gdyby Haintańczyk sobie poszedł to Sylar by ożył ;] (pamięta ktoś pierwszą serię i "przebudzenie" Claire po tym jak usunięto jej [chyba] gałąź z głowy? na podobnej zasadzie) Inny szczegół, że ciekawe jaką słabość ma mieć Sylar gdy już jest nieśmiertelny ;]

użytkownik usunięty
Filrean

Jakby go poćwiartować i każdą część ciała się rozrzuci po różnych częściach kraju, to raczej tak szybko by się Sylar nie zregenerował :D

ocenił(a) serial na 8
Filrean

mogliby mu odciąć głowę o wynieść daleko od reszty ciała. I to by wystarczyło :))))))))))))))

ocenił(a) serial na 9
Filrean

hmmm Claire i Sylara można zabić chyba w ten sam sposób - pamiętacie wizję Mamuśki z 3x02 gdzie claire leży z odciętą głową?:P

darkavenger18

Moze daloby sie go udusic z braku tlenu...
Albo zmielic calego Sylara w maszynce do miesa i rozsypac na polu jako nawoz <lol>

użytkownik usunięty
Keremere

Niech się gmatwa, dobrze jest. Wyjaśniła się sprawa Niki Sanders. Murzyn(strach) przeżył, więc wizja "mamuśki" coraz bliżej, teraz tylko uwolnić Adama i Maury'ego(ojca Matta). Peter znów wolny. Mohindera tylko nie było.

Nie wiedziałem, że Sylar jest po prostu chory na pozyskiwanie umiejętności. Myślałem, że robi to z ciekawości.

ocenił(a) serial na 7

W 1 sezon Peter miał moc Claire ale jak dostał od Sylara szkłem w tył głowy to padł, może tak Noah go wykończy. Wątek Niki czy Tracy trochę mnie denerwuję, nie zdziwię się jeśli Doktorek przy pomocy formuły je stworzył i sklonował;) Szkoda, że Sylar zabił "Krzyczącego":/
Ogólnie 3 odcinek na plus w porównaniu do poprzednich dwóch.

ocenił(a) serial na 9
komatu

też myślałem że Sylar poprostu chce zdobyć jak najwięcej mocy a nie że jest na głodzie i musi co jakiś czas kogoś zabić i zabrać mu moc, wcześniej to wyglądało że jest poprostu samo zło :P