Trailer oczywiście obadałem, najlepsze IMO motywy to Japończyk i malarz przyszłych zdarzeń. Widać, że NBC sporo wyłożyła środków na ten serial, po sukcesie LOST stacje telewizyjne w USA są bardziej skłonne do ryzyka... choć nadal twierdzę, że pomysł na serial o superhirołs jest bardzo ryzykowny i łatwo może przekształcić się w kicz, dlatego owszem - na pewno postaram się obejrzeć pilota, ale nie jestem w 100% przekonany, czy serial "genre" odniesie sukces ;] Takie "Invasion" spadło już po pierwszym sezonie.
Nie tylko Invasion. Ale myślę, że Superherosi pójdą na fali Xmenów. Bo serial o Xmenach (fabularny) jest do bani.... No zobaczymy :). Ja tam lubię pasjami Milo :)
.....yo
ogladam wszysciutenieczko na bieżaco i mówie ze jak dla mnie nie ma lepszego serialu.wczesniej lepszy i jedyny był "prison.." ale po czasie odpadł w przedbiegach bo zbyt zamulili.teraz numero uno jest heroes....japoniec nie jest najjj...peter ma fajna zdolność...ale nie to jest najważniejsze.....obejrzyjcie-->porównajcie---->eloo:P