PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60170
6,7 14 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Na pewno każdy kto ogląda Prison Break już wie, że Polsat będzie go emitował od 21 stycznia pod tytułem Skazany Na Śmierć. A teraz czas na zabawę. Załóżmy, ze jakaś polska stacja chce puścić Heroes. Jak myślicie, jaki tytuł wymyślą??

Mikla_the_Rapist

Bohaterowie - tutaj nie ma za duzo do kombinowania ;)

ocenił(a) serial na 7
oliina

Oj żebyś się czasem nie zdziwił :P
-----------------

Mikla_the_Rapist

-A, zdziwiłA :)

ocenił(a) serial na 7
oliina

ja myślę, że miedzy
"Super ludzie ratujący świat"
ewentualnie
"Bohaterowie-jedyna nadzieja ludzkości"
nie no tak serio to myślę, że
"Bohaterowie" lub "Heroes-bohaterowie" <<nasi "tytułaże" lubią takie eng-pl złożenia.
pozdro:)

Numer_44

A co powiecie na:
"Drużyna super-bohaterów"? albo "Nadzwyczajni-zwyczajni":>...
...to ostatnie nawet dobre...muszę się zatrudnić w tej agencji co to tłumaczą...nad tym tytułem myślałam może z 5 sekund!!

ocenił(a) serial na 8
Opetana

A może od razu "Zwyczajni - niezwyczajni"?

ocenił(a) serial na 7
oliina

Przepraszam bardzo.
Oj, żebyś się nie zdziwiła ;)

użytkownik usunięty
Mikla_the_Rapist

A moze: "Co mi zrobisz jak mnie złapiesz" ;))))))

Mikla_the_Rapist

Ja proponuję "Zmutowane gentycznie borsuki ratują świat" bardzo twórcze... a ta głębia przekazu... :P pozdro

Mikla_the_Rapist

A ja wiem jaki to będzie tytuł znam takiego gościa który zna innego i w polskiej stacji serial heroes będzie sie nazywał ZEROES!!! Polecam.
http://www.youtube.com/watch?v=4ALOssqXv-Y

Szarku

Dodam jeszcze tylko, tutaj najnowszy news że te promo (link wyżej) ma już lecieć w polskiej tv xD

ocenił(a) serial na 7
Mikla_the_Rapist

Mysle ze dadza cos w stylu : Bohaterska Ewolucja.....:lol:
Powiino zostac Heroes. Lub Bohaterowie.
1x14 WYMIATA NAJLEPSZY ODCINEK JAKI WYSZEDL :D

ocenił(a) serial na 8
Mikla_the_Rapist

Lost = Lost - Zagubieni
Heroes = Heroes - Bohaterowie

- moj typ.

Rygel

właściwie mnie to pierdoli SERIAL JEST WYPASISTY i nigdy leprzego nie widziałem ale se tak myśle, że może to być nazwane HEROSI w najleprzym przypadku, choć UZDOLNIENI jakoś bardziej nasówa się na tytuł względem poskiej finezji(a może tylko mojej). A TAK WOGóLE zastanówmy się o co w nim chodzi? A może poprostu BOCHATEROWIE, bo KIM oni są... they are HEROES

ocenił(a) serial na 10
boost

No właśnie HEROSI to chyba najlepsza nazwa ma dużo z tytułu jest spolszczona i jednocześnie wszyscy wiedzą o co chodzi.Nazwa nawiązuje do mitologii gdzie herosi posiadali często nadnaturalne zdolności co moim zdaniem jest świetnym skojarzeniem.

ocenił(a) serial na 5
Mikla_the_Rapist

oj chrzanisz juz glupoty i powtarzasz to samo w koło, zebys to Ty sie nie zdziwiła