Mam do was parę pytań, które ułatwią mi zrozumienie nieścisłości w filmie ;/
UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER UWAGA SPOILER
Obejrzałem już 2 sezony i kończę 3. Więc do rzeczy:
1. Z jakiego powodu Nathan wpierw chciał stworzyć nowych "mutantów", a dopiero później uświadomił sam sobie że trzeba wszystkich zamknąć - schizofrenia?
2. Peter Petrelli stracił swą moc wszystkich. Teraz ugania się za wszystkimi małolatami... Podejrzewam gdy będzie walczył z zegarkiem, z powrotem odzyska moce YEA - czyżby brak pomysłu na świeży scenariusz?
3. Czyżby organizacja zwalczająca herosów była ponad prawem? Mogą wejść do każdego mieszkania bez nakazu, strzelać do każdego i dlaczego prasa się tym nie interesuje?
4. Pani lodowata ;) wiedząc że może być wypuszczona... zamroziła gościa przy wszystkich. GRATULACJE?
5. Claire obrywa w prawie każdym odcinku, a to szkłem, a to nożem, a to pistoletem, a to skręca kark. ZA KAŻDYM RAZEM(przecież to nie South park). WHY?
6. Pani od ognia nie chciała zostać uwolniona z powodu zbyt wysokiego płomienia. Mogła się odsunąć o jeden metr i byłoby wszystko w porządku? O.o