PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Mam pytanie :Czytałam,że będzie wątek miłośny z Claire w roli głównej.Czy ktoś wie z kim ona będzie?Z góry bardzo dziękuje ;**

ocenił(a) serial na 10
Jaaa

Zależy w którym sezonie?

VisitorQ

W sezonie drugim lub trzecim . Dzięki ;))

ocenił(a) serial na 10
Jaaa

W drugim sezonie będzie (ale nie za długo) z Westem, a w trzecim (choć wątpię czy można to nazwać, że "byli razem") z Alexem Woolsey'em. Z tego co również pamiętam i jeśli się nie mylę w jednej alternatywnej wersji przyszłości do której przeniósł się Peter, Claire była z Sylarem. Ogólnie to poza Westem nic poważniejszego nie było. Ale za to teraz zapowiada się dość ciekawie w nadchodzącym sezonie.
Pzdr.

ocenił(a) serial na 7
VisitorQ

Z tego co wiem, to w najnowszym sezonie(4) będą 2 związki homo. Hiro z jego przyjacielem i Claire ze współlokatorką z akademika, która odkryje jej tajemnicę. Co do pierwszego to można się przekonać na zwiastunie, a czy Claire to nie wiem czy to prawda, czy tylko plotki;)

ocenił(a) serial na 10
VAMP

Z Claire to prawda, ale co do Hiro to pierwsze słyszę a zwiastun też widziałem i nic takiego sobie szczerze mówiąc nie przypominam...

ocenił(a) serial na 7
VisitorQ

też sobie nic takiego nie przypominam. możesz mi przypomnieć kim był Alex Woolsey??? to ten chłopak-ryba???

ocenił(a) serial na 10
wolvi24

Tak tak, to ten co potrafił oddychać pod wodą.

ocenił(a) serial na 7
VisitorQ

No tak mi się wydaje, że na tym zwiastunie Ando całuje się z Hiro, a dokładniej w 2:39 :
http://www.youtube.com/watch?v=mU8sQ2Zjs5A

ocenił(a) serial na 7
VAMP

sprawdziłam raz jeszcze i jak dla mnie to Ando całuje się ale z jakąś laską. nie podobna była do Hiro. podoba mi się ta laska z tatuażami..... mam nadzieję że ten sezon będzie lepszy niż 3.

ocenił(a) serial na 10
wolvi24

Ja też widziałem że to jest laska i Hiro inaczej wygląda na pewno nie.

Zbuntowany_RBD

Hiro przecież tak nie wygląda. Zaryzykuję stwierdzenie, że to już jest prędzej siostra Hiro niż on sam