PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Dla mnie serial ten jest nudny i wtórny. Akcja dzieje sie bardzo powoli, bohaterowie są mało ciekawi, czesto zachowują sie jak dzieci. Scenariusz jest wyjątkowo naiwny a cały pomysł bazuje na X-Men. Słabiutko wypada też oprawa graficzna - sceny lotów i tych wszystkich sztuczek są zrealizowane jak w niskobudżetowym filmie ( np japonskich wersjach Godzilli ). Fabuła The Lost też jest nierealna ale mimo tego film jest wyjątkowo ciekawy i wciągający. Herosom do tego poziomu bardzo daleko..

ocenił(a) serial na 6
maro21

Nudny i wtórny? LOL!! TO jeden z najciekawszych seriali jaki widziałem! Aż suną mi sie na usta którymi bym CIę obrzucił ,ale powstrzymam się :) Niby każdy może mieć własne zdanie ,ale jak uważasz ,że to jest nudne i wtórne to muszę aż zajrzeć jakie filmy oglądasz, bo to mi się w pale nie mieści, jak można ten serial uważać za nudny LOL second edition!!

Kwic

"Słabiutko wypada też oprawa graficzna - sceny lotów i tych wszystkich sztuczek są zrealizowane jak w niskobudżetowym filmie ( np japonskich wersjach Godzilli ). "
nie bede tego komentowac, ale dam ci rade - kup okulary

Kwic

No to współczuje Ci że nie widziałeś nic lepszego. A co do wtórności to polecam X-man. Tam zobaczysz pierwowzór Herosów.

użytkownik usunięty
maro21

Słaby? To może stwórz sam(a) cos lepszego? Wątpie zeby ci sie udało.

użytkownik usunięty
maro21

Słaby? To może stwórz sam(a) cos lepszego? Wątpie zeby ci sie udało.

hehehe dziewczynko ja nie jestem producentem tylko widzem :) I mam prawo jako widz do swobodnej oceny. Tak jak każdy krytyk czy komentator. Jeżeli np Szaranowicz mówi że jakiś piłkarz gra słabo to nikt mu nie każe udowadniać że on umie lepiej :) Postaraj sie to zrozumiec.

ocenił(a) serial na 7
maro21

Lol po roku im odpisal xD
Ale racja bo serial jest nudny. Z reszta pisalem o tym w swoim temacie.
Zadna rewelacja. Wszystko to juz bylo czy tez w The 4400 czy jak mowisz w X-Files. A zakonczenia pomiedzy sezonami to najwieksza porazka.