PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60188
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Musze napisać że serial jest genialny, wgniata w fotel a to tego koniec odcinka, aż mi ciarki przeszły po ciele.

Panowie, Panie musimy stwierdzić że oto mamy number 1st w świecie seriali.
Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
Szarku

POPIERAM POPIERAM!!

Do tej pory byłem wielkim fanem LOSTA.... ale ten serial bije Zagubionych na głowe a nawet dwie... każdy odcinek Heroes lepiej wkręca niż Season Finale Losta...

Drugi odcinek Heroes mnie rozwalił... myślałęm że już mnie nic nie ruszy... że sie wypalą... ale dziś obejrzałem odcinek 4... do tej pory szukam szczęki po podłodze :)

GENIALNY... NOWY NR 1 !!

Szarku

Chyba nie oglądałeś Prison Break. Serial jest the best.

ocenił(a) serial na 10
JFox89

w sumie to by the best, teraz co tydzien najbardziej czekam na herosow, lost i pb zeszly na dalszy plan

ocenił(a) serial na 10
ogryzek1989

herosi wymiataja jeszcze sie nie spotkałem z serialem który zaskakuje z odcinka na odcinek , swietny serial polecam wszystkim ;)

ocenił(a) serial na 7
ThomasR1

Co tu dużo mówić. Odcinek 4 Heroesów jak na razie był najlepszy. Odcinek pilotarzy wydawał się trochę naciągany i nudny, ale teraz już akcja jest fajna :) Serial toczy się szybciej niż Lost, to też plus.

ocenił(a) serial na 8
taipan

Nie ma sie co rozpisywac serial genialny :) Odrazu wciagu !! Heroes i Prison Break to chyba dla mnie najlepsze seriale w tej chwili. Co do Losta tez super ale jakos 3 sezon narazie bez rewelacji chyba troche sie przejadl :/ .. Jesli nie ogladaliscie to ciekawie zapowiada sie serial Dexter chyba ze 3 odcinki juz byly :]

JFox89

Voldermort tutaj się mylisz oglądam PB tylko teraz zszedł on niżej - przynajmiej jak dla mnie, choć nadal cenie ten serial, tak jak Lost ;] te trzy seriale to dla mnie 1sza trójka.

ocenił(a) serial na 10
Szarku

PB był dobry... ale pierwszy sezon... drugi sezon jest z lekka naciągany :( Lost 3 sezon jak do tej pory zawodzi :( no ale mam nadzieje że jutrzejszy odcinek z Lockiem wyrówna poziom :) Ale 4 odcinek Heroes wymiutł i zdecydowanie zdetronizował Losta i PB. A ten Dexter to prawda... też ciekawie sie zapowiada!! Widziałem jakieś sample... ale jutro sie przyjrze temu serialowi bliżej.

ocenił(a) serial na 10
Arbor

Nie przesadzajmy. Serial jest bardzo dobry ale gdzie mu do Prison Break.
Tak naprawde wciągające są tylko mocne koncówki zwłaszcza ta w 2 odcinku a poza tym za wiele się na razie nie dzieje - procz demonstrowania umiejetnosci bohaterow.

ocenił(a) serial na 8
Abruzzi

A ja porownam inaczej ...

Heroes jednak jest najlepszy jezeli wezmie sie pod uwage poczatek sezonu pierwszego...

bo ... poczatek Lost byl ok ... ale dopiero po kilku ( kilkunastu odcinkach ) wkrecilem sie w ten serial
... Prison Break zachwycił mnie po 5-6 odcinkach ... ale drugi sezon jest baaaaaardzo słaby i naciągany

..... a Heroes ... od 2 odcinka wgniata w fotel ... :-)