PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60206
6,7 14 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

...Gdybym miał taką moc jak On?
Tak sobie o tym myślałem, i aż strach się przyznać, ale bym był równie zły co on, a może nawet gorszy(na szczęście to tylko serial i raczej nic z tego jest niemożliwe, choć zjadanie mózgów jest:f).
Serio mówię, jestem podobny do Gabriel Gray jako tego bez mocy, mimo ubogiego pokazania jego `wcześniejszych` czasów, to z tego co było mam dużo (aż za dużo) z nim wspólnego, trochę to sic!
więc cieszcie się, że nie mam takich mocy:D
pozdro fanów tego i innych seriali:)

ocenił(a) serial na 6
Numer_44

To poleć jakiś fajny zegarek do 400zł, bo muszę ojcu kupić na imieniny...

ocenił(a) serial na 7
GodFella

xD wyślij kasę na to konto:F
nr 666 666 666 666 666 666 666
i podaj mi swój adres to przyślę zegarek:F

ocenił(a) serial na 8
Numer_44

Myślę, że wielu z nas mając taką moc "przeszliby na złą stronę mocy" ;) jak Sylar, bo kiedy człowiek ma takie możliwości zawsze pragnie czegoś więcej niż posiada, tak jak nasz Gabriel chcielibyśmy mieć coraz więcej mocy aż w pewnym momencie stracilibysmy kontrolę nad swoim pragnieniem....ludzka rzecz :P

ocenił(a) serial na 10
Numer_44

sorry, ale jakies bzdury wygadujecie;/ gdybym miala taka moc to by bylo moim przeklenstwem, nie chcialabym stracic nad soa kontroli, szczegolnie tak ze on zabil swoja matke..to jest dramat

użytkownik usunięty
Numer_44

Z charakteru jestem niemal identyczny z Sylarem, no ale nie mam tych mocy, no i nie chciałbym nikogo zabijać .............. bez powodu