PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

Ten symbol mnie Dobija jest pokazany prawie w kazdym Odcinku............
Bo napewno bez powodu nie jest Wkomponowany w Scenariusz
Moze sie Domyslacie czemu on moze słuzyc ???
Pzdro
Kra_y
Zapraszam do Clubu na Epulsie :: Heroes :D
http://img77.imageshack.us/my.php?image=whatcp7.jpg

ocenił(a) serial na 10
Finalny_Odbiorca

ten symbol to płączenie dwóch japońskich słów "great talent" -Wspaniały talent, niezwykła umiejętność" oraz "Godsend - czyli zesłany przez Boga, stworzony przez Boga".

W sumie w serialu on jest tylko po to aby nazznaczyć jeszcze bardziej wyjątkowość głównych bohaterów.

ocenił(a) serial na 10
Finalny_Odbiorca

Lub też jest znakiem projektu tych co dawali Herosom ich specjalne umiejętności :)
http://www.serialheroes.yoyo.pl/

ocenił(a) serial na 10
mihu_korbol

jakiego projektu? skad ty bierzesz takie informacje? oni się tacy urodzili, a "Firma" jedynie ich śledziła i wyłapywała, jak odkrywali swoje zdolności...

ocenił(a) serial na 9
KriegaN

Złapani i przebadani przez tą firmę Benneta, mają takie dwie kreski na karku jak Matt Parkman czy Niewidzialny

ocenił(a) serial na 10
MlodY

nie zrozumiałes mnie,
mi chodzi o wypowiedz kolegi wyzej,z jego wypowiedzi wynika, że to "firma" nadawała herosom specjalne umiejetności, co jest bzdurą

ocenił(a) serial na 9
KriegaN

no wiem, ja tylko klikłem odpowiedz przy pierwszym lepszym poście, żeby wytłumaczyć :)

ocenił(a) serial na 9
Finalny_Odbiorca

Myślałem, że tylko ja go zauważyłem w pierwszym odcinku w komputerze :)

ocenił(a) serial na 8
Witek_29

Hehe nie tylko:) W ten niby matrixowy kod wkomponowane są spacje tworzące symbol ale i tak zanim się dowiemy jaki to ma związek to trochę minie.

ocenił(a) serial na 7
Finalny_Odbiorca

Hiro Nakamura.......................AAAAAAA/

użytkownik usunięty
Finalny_Odbiorca

ten niby matrixowy kod wystepuje przeciez w ich kodzie genetycznym... Ewolucja idzie do przodu, a oni sa jednymi z tych ktorych geny juz sie mutuja. Przeciez Suresh odkrył, że to kod genetyczny odpowiada za ich zdolności.

użytkownik usunięty
Finalny_Odbiorca

to jest także po prostu wizerunek chromosomu na którym są zaznaczone te niezwykłe połączenia genów albo jak kto woli z te geny które oznaczają specjalne umiejętności bohaterów...

ocenił(a) serial na 7
Finalny_Odbiorca

pewnie ma to zwiazek z projektem Sona albo Dharma ;)