PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

W dół....

ocenił(a) serial na 10

Zastanawia mnie tylko jedno czemu średnia tak szybko spada skoro tylu ludzim się podoba?????????????????

ocenił(a) serial na 7
Romeo_1987

Bo Debile pewnie obejrzali tylko pilota i pomysleli do dupy/////...Powiino Byc tak
1.Prison Break 9.5
2 Lost 9.2
3. Heroes 9
4. 24 godziny 8.8
:)

ocenił(a) serial na 10
Finalny_Odbiorca

Żebyś wiedział.
Poleciłam kumpelom (oglądają też PB tak jak i ja) Heroes, oglądneły pilota i tyle by tego było. Niby to głupie bla bla bla. No ale nie każdy lubi taki gatunek filmów, większość woli coś takiego jak właśnie Prison Breake i może to dlatego ocena tak leci bo coraz więcej ludzi ogląda PB, wiele osób może nie wie, że jest teraz przerwa i pomyśleli, że to koniec sezonu i ocenili serial ogólnie.
Nie wiem jak wy, ale ja na ocene nigdy nie patrzę, głównie dlatego, że każdy ma inny gust i wiele filmów, które mi się podobają, mogą się nie podobać innym :P

ocenił(a) serial na 5
Romeo_1987

jak serdnia spada to znaczy ze serial robi sie lipny nie odszukujcie sie tu jakis ukrytych podtekstów

dohc16v

Ten serial jest zarąbisty, ale nie wszytkim się podoba bo nie wszyscy lubia taki gatunek. Serial jest fantastyczny i nie ma co ukrywać, a spadek oglądalności to nie wina Prisona, bo o ile wiem z własnego doświadczenia ostatnie 4 odcinki "Skazanego..." są tak lipne, nic się w nich nie dzieje, normalnie wieje nudą... na Prisona już nie maja pomysłow( a szkoda) i jeszcze 3 sezon podobno ma być. A heroes to zarypiasty serial i każdy odcinek jest ciekawy, i przynajmniej nie będzie takim tasiemcem jak inne seriale, jak producenci mają pomysl to go realizują, a nie każdy wątek rozciagaja na pare sezonów jak w LOSCIE! (nie obrażając fanów lost, bo sam byłem wielkim fanem dopóki nie zobaczyłem 11 i 12 odcinka 3 sezonu) pozdro

ocenił(a) serial na 9
muse_2

z "prisonem" się zgadzam. przerwalam po 10 odc drugiej serii i w ogóle mnie nie ciągnie. w "heroes" przynajmniej ciągle dowiaduję się czegoś nowego, co odcinek coś wyskakuje:)

użytkownik usunięty
Romeo_1987

serial jest na razie dostępny dla posiadaczy neta, poczekaj aż wyjdzie w TV, poza tym to gatunek s-fi więc jak by nie patrzec nie dla wszystkich...

ocenił(a) serial na 9

mnie tez troceh zastanawia nagly spadek w rankingu - az o 50 pozycji w dol, moim zdaniem to specjalnie ktos zaniza, jacys pseudofani, no ale w sumie co sie przejmowac rankingiem, serial jest dobry i to jest najwaznijezsze