PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60190
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

mam pytanie, kiedy akcja dziala sie w przyszlosci to sylar byl nathanem, ale w poblizu byl haitanczyk ktory odbiera herosom ich moce, jakim wiec cudem sylar mogl caly czas udawac nathana?? niedociagniecie, a moze haitanczyk musi sie jakos specjalnie skupiac na blokowaniu tych mocy? a moze po prostu cos przegapilem:)

ocenił(a) serial na 5
neoandzik

Racja ja to przeoczyłem.Może rzeczywiście jakieś niedociągniecie ,albo jak sam wspomniałeś może musi się skupić ;]

ocenił(a) serial na 10
nicctt1313

Haitanczyk nie wpływa na wszystkie moce chyba... tylko na te zwiazane z umysłem . a tak mi sie wydaje przynajmniej <badz te do ktorych tzreba sie mocno skupiac - jak hiro>

ocenił(a) serial na 5
neoandzik

Moze po prostu "wchlonal" moc kobiety ktora potrafi zmieniac krztałt (jesli dobrze pamietam to ona pracowala z Bennetem).

ocenił(a) serial na 10
neoandzik

Haitańczyk potrafi tylko kasować pamięci i zakłócać fale myślowe tak aby nie można było czytać w myślach.Ale ja sądzę że był z Sylarem w zmowie.

Tenilia

Haitańczyk blokuje moce innych herosów jeśli tego chce a przecież po co miał blokować moce "prezydenta" skoro nawet nie wiedział, ze podszywa sie pod niego sylar... ;]

ocenił(a) serial na 10
neoandzik

Sylar był Nathanem, ponieważ się w niego przemienił.
Dlaczego?
Bo zjadł mózg tej kobiety która umiała się przemieniać - nie pamiętam jej imienia ale to była ta która pilnowała Micaha, który z początku myślał że ona jest jego matką.
Haitańczyk nie umie odbierać mocy innym herosom. On potrafi jedynie wymazywać z pamięci, zdarzenia, osoby, itd.,
potrafi również zakłócać (blokować) moce herosów, ale tylko wtedy gdy chce, a on nie wiedział że Sylar był wtedy Nathanem dlatego nic nie robił.

Więc nie ma żadnych niedociągnięć. Czy teraz rozumiesz?

ocenił(a) serial na 10
Rocky_7

zgadza sie, to jest zajeb... serial i nie ma w nim zadnych niedociagniec

ocenił(a) serial na 7
mattwab

To gdzie się podziewał w tym czasie prawdziwy Nathan gdy Sylar się pod niego podszywał?

ocenił(a) serial na 10
filmox

Nathan również został zabity przez Sylara. Skąd to wiadomo?
Wiadomo to ponieważ, podczas konferencji prasowej w Nowym Yorku, Sylar jako Nathan odlatuję stamtąd. Oznacza to, że zjadł mózg Nathana ponieważ posiadł moc latania.

Tak więc jak kolega wcześniej wspomniał - w tym genialnym serialu nie ma żadnych niedociągnięć.

ocenił(a) serial na 6
Rocky_7

Są ;) Ale i tak jest genialny ^^