6 epizod kiepski jak cholera...nic prawie sie nie dzialo,a jak widze Hiro Nakamure to mi sie juz powoli noz w kieszeni otwiera:)
pozdr
według mnie odcinek bardzo dobry. Fakt, że wątek z Hiro trochę się ciągnie ale mam nadzieje, że już w najbliższych dwóch odcinkach Hiro wróci do współczesności. Podoba mi się też wątek z tymi obrazami. W tych nowych obrazach, które Bennet z Haitańczykiem znaleźli na Ukrainie zauważyłem Hiro z Kensei'em, Niki (albo Claire) oraz Suresha ale pewien nie jestem. Finał odcinka miażdzy!! 14 czerwca 2008 - Ewakuacja NY... miasto opuszczone niczym Londyn w 28 Dni Później ;)
odcinek oceniam 10/10
Odc nie jest kiepski,jak dla mnie jest dobry,mamy kolejne obrazy,(Mohinder, Hiro i Teznei,Jess/na Niky raczej nie wygląda,a pozostałe 2 brak pomysłów)
W koncu bliźniaki wjechały do USA(co nie zmienia fakty ze ich watek nadal mnie nudzi,podobnie jak Hiro zdecydowanie ciekawsza była jego postac w I sezonie)wielkim plusem jest Sylar szkoda że jest go tak mało,no i Peter wyruszył,był w Montrealu i jest już w przyszłości,ponadto pojawił się Adam Monroe,zaskoczeniem było dla mnie że Bennet zabił tego ruska nie spodziewałam sie tego po nim.
Sylar plusem?
Żałosny jest sam fakt że wogóle pojawia się w 2 sezonie... niestety świadczy to o braku pomysłu scenarzystów na serial. Obawiam się że jak tak dalej pójdzie z Herosów zrobi się tasiemiec nie do oglądania, bo kilku ciekawych bohaterów z czego każdy ma kilka minut to będzie za mało.