PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60206
6,7 14 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

skoro w ostatnim odcinku sezonu czwartego jest 'ciąg dalszy nastąpi'

marcino241984

podbijam w sumie. chciałabym wiedzieć, czy planowane jest nakręcenie kolejnego sezonu? ten "cdn" mnie zaintrygował...

marcino241984

miał być robiony 5 sezon ale producenci zrezygnowali bo oglądalność była za mała i się nie opłacało kręcić. Niestety. Ktoś mądrze powiedział: najgorszy serial to niedokończony serial

ocenił(a) serial na 8
lesiu234

Z drugiej strony oszczędzono nam spora czasu, bo sezony 3 i 4 były na niskim poziomie. Wszystko wskazywało na to że 5 sezon również będzie kiepski a nawet jeszcze gorszy.

ocenił(a) serial na 8
L39

Sezon 3 był najlepszy, ale 4 to porażka.

mareczekp2

Niestety się zgadzam.

ocenił(a) serial na 8
lesiu234

Jestem na 17odc 1 sezonu i nei rozumiem, jak można z**bać tak dobry serial o.O A po tych postach nabawiłem się stracha, że później będzie coraz gorzej ;/ [*]

bini0l

Ja właśnie gdzieś na tym etapie zakończyłem oglądanie :) Przeczytałem, że później będzie jeszcze gorzej, szkoda czasu.

ocenił(a) serial na 10
avrukh

mi tam sie podobał :P kazdy sezon :P

ocenił(a) serial na 9
kossity1

Pierwszy - rewelacja, Drugi dziwny i krótki, ale wtedy chyba ten strajk scenarzystów był, Trzeci faktycznie słabszy ale Czwarty mi się podobał, chociaż parę niespodzianek, które na pewno się nie spodobały wielu było. Za milusi był ostatni sezon, brakowało pazura ale mimo wszystko świetnie się oglądało i nawet mi się psodobało że good guys dostali "nowego" do składu ::)

Guliwer_2

Masz na myśli "nowego" Sylara?
:) Mnie się podobają obie wersje Sylara xD "chce być bohaterem" i "chce ci rozciąć czachę"

ocenił(a) serial na 9
Cpt_Pchelka

zaraz cie ktoś zjedzie za brak spojler alert ;)

Guliwer_2

Oups , sorki xD zapomniałam się :)

ocenił(a) serial na 7
Cpt_Pchelka

Właśnie ta dwoistość jego natury czyniła postać jeszcze ciekawszą.Nawet, jak pod koniec postanowił zostać tym dobrym, to nawet wtedy nie opuścił go ten charakterystyczny wisielczy humor. Do samego końca był facetem z pazurem.

Co do czwartej serii... Była zdecydowanie najgorsza. Momentami naprawdę wiało nudą (z wyjątkiem oczywiście scen, gdzie był Sylar). Ale jeszcze nie było tak źle. Nie spodobało mi się nie dokończenie serialu. Oj nieładnie zachowal sę producenci, nakręcając apetyt dając napis "Ciąg dalszy nastąpi.."