To nie jest "badziewie"!!!Najlepszy serial razem z Lostem i Housem!A co ty do h*** oglądasz??? Pewnie Maciusia z Klanu albo M jak Miłość lub inne polskie głupoty!!!!
chciałeś zabłysnąć ciętą ripostą ale coś nie wyszło..
co ty oglądasz za seriale skoro twierdzisz że Lost i House są najlepsze?
oglądnij np. Sześć Stóp pod Ziemią, Kompanię Braci, Rodzine Soprano, Prawo Ulicy, Oz itp.
Wyszło, wyszło!!Lost i House są najlepsze a poza tym co ciebie obchodzi jakie ja seriale oglądam!!Oglądam to co chce i nikt nie będzie mi mówił co ja mam oglądać a co nie!!!!
A co ciebie obchodzi co tamten użytkownik ogląda? Może lubi (choć wątpię) Klan i M jak Miłość.. Sam się wtrącasz a mi nie dasz :]
Jak dla mnie House czy Lost nie są złymi serialami ale nie mają żadnego porównania z serialami HBO czy Showtime
Jak ja nie lubię jakiegoś serialu to nie wchodzę na jego forum i nie krytykuje go czy tam obrażam(jak to zrobił "trecking")!!Jakbym oczernił twój najlepszy serial to z pewnością byś tak zareagował/a jak ja!! Każdy ma inny gust a o gustach się nie dyskutuje!
nie oczerniałbym, bo forum jest dla wszystkich i głupio by było jakby wchodzili tylko fani serialu; komentarze krytyczne też są potrzebne :]
A czy ja napisałem że nie są!Każdy ma prawo wyrazić swoją opinię ja mogę się z nią zgodzić lub nie!
dziwne.. jedno piszesz a za chwilę robisz na odwrót:
- "każdy ma swoj gust" - a zjechałeś użytkownika tracking że ogląda Klan itp.
- a z twojego postu tak wywnioskowałem, bo napisałeś że jak nie lubie to nie wchodze, czyli że na forach powinni pisać sami fani.. jeśli nie, to przepraszam..
- a twojego gustu nie oceniam, tylko sądze że nie widziałeś tych naprawdę dobrych i cenionych seriali, tylko te skierowane do szerokiej publiczności jak właśnie House, Lost, Prison Break czy Heroes, popraw mnie jeśli się mylę :)
widziałem właśnie że oceniłeś Six Feet Under oraz Kompanię Braci na 1 i to "o dziwo" w dniu naszej rozmowy..
ciężko z kimś się dyskutuje jak oceniasz bez oglądania (jak wnioskuje) i wysuwasz na piedestał swoje ulubione seriale..
Śmieszne to a zarazem głupie i dziecinne
jak lubiałem heroesów, tak po 3 i 4 sezonie muszę powiedzieć że zrobiła się z niego straszna kaszana..
Zwykle nie obrażam innych użytkowników ale czytając Twoje posty,
stwierdzam, że Ty po prostu jesteś głupia. Wybacz, wiem, że prawda boli.
Rozumiem, że niektórzy bardzo potrzebują podyskutować o zainteresowaniach innych użytkowników, jak również ich po obrażać, ale może jak już wrócimy do wątku to ktoś będzie w stanie odpowiedzieć na pierwotne pytanie: czyli czy coś wiadomo o kolejnym sezonie czy może to definitywny koniec?