PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=331208}

Herosi

Heroes
2006 - 2010
7,3 60 tys. ocen
7,3 10 1 60189
6,8 12 krytyków
Herosi
powrót do forum serialu Herosi

odc 4x17

ocenił(a) serial na 10

Odcinek baardzo wciągający. Podobał mi się Samuel, ta jego przebiegłość. Z jednej strony chce żeby jego 'famili' myślała że chce dobrze, a z drugiej robi tak żeby to on osiągnął korzyść. Idealnie wplątał Beneta w swoją grę. Szkoda Lydi tylko. Claire w tym odcinku była do zniesienia. Sylar.. no, ciekawi mnie co dalej z nim będzie. Matt dobrze zrobił chcąc go zamurować. No ale Peter chce ocalić Emme, więc musiał mu przeszkodzić i utknął nie wiadomo gdzie.
Ogólnie odcinek trzymał poziom, trzymał w napięciu, podobał mi się. Mam nadzieje że ostatnie dwa odcinki będą równie dobre i będzie finał w stylu 1 sezonu , czyli świetny. ;)

ocenił(a) serial na 10
McAfee

o, przepraszam, nie zauważyłem, że już jest temat. Mam więc nadzieję, że mój ktoś usunie :(

ocenił(a) serial na 7
melrose

OMG! To tego jest już 4 sezony?? Pamiętam, jak to lubiłam... ale na TVP1 puścili tylko I serię :/ Potem chciałam oglądać online, ale na początku II sezonu był wykład tego Mohindera, czy jak mu tam ;) No i to było meganudne. No i nie oglądałam x)

ocenił(a) serial na 10
McAfee

Hmm. Claire się pcha wszędzie, a później płacze:)
Bennet, człowiek firmy.
Sylar, no on to mnie rozbroił. Mysle ze peter go po prostu tam szuka:P
Czekam na finałowe odcinki coraz bardziej

psq

wie ktoś może gdzie można obejrzeć już ten odcinek?

ocenił(a) serial na 8
kamilek91123

ktoś złę dane podał w spisie odcinków jest 16 i teraz pytanie ile ich w końcu jest ?

ocenił(a) serial na 10
Baal

Promo odcinka 18.

http://www.youtube.com/watch?v=iHcVMhZLbbA&feature=related

A co do liczby to podają że będzie 18 ale wcześniej zapowiadali 19.

ocenił(a) serial na 10
patryks83

Chociaż na IMDb pisze że będzi jeszcze ten 19 odcinek :

http://www.imdb.com/title/tt0813715/episodes

ocenił(a) serial na 10
McAfee

No i już po 17 odcinku, kurcze już a nigdzie ta akcja tak naprawdę nie zawędrowała.

Ale od początku. Pierwsze 20 minut nudne i nieciekawe ( i można mówic że to początek ale całośc miała zaledwie 40 minut ).

Później dużo krwi i może marna ale strzelanina , śmierc zbiera żniwa choc nieciekawych postaci i samych statystów.
Przemówienie Samuela , kaszan na maksa.

Co oni robią z Saylara , znowu chcą go nawrócic na dobrą drogę.

Największy plus to jednak znowu świat jak z "Jestem Legendą" czyli powrót do klimatów nadchodzi z I i II serii .

Poza tym zanosi się na come back Tracy czy ona był już w tym sezonie.

Jak na koniec sezonu ( zostały dwa może jeden odcinek ) marnie.

ocenił(a) serial na 6
patryks83

Ja chce zeby scenarzysci wymyslili cokolwiek by peter mogl odzyskac swoja stara moc bo z ta nowa to on mnie tak wkurza ze to jest poprostu jakies nie porozumienie...zawsze uwazalem peter'a za super postac i jedyna ktora moze powstrzymac sylara i pod koniec 3 sezonu narobili mi nadzieje bo myslalem ze jak peter dotknal sylara to zabral wszystkie jego moce i teraz znowu bedzie mogl kozaczyc w 4,ale coz tylko wielki zawod. A teraz przeciagaja te rzeczy z tym samuelem.

ocenił(a) serial na 9
Private

Zostały jeszcze dwa odcinki "The Wall" oraz "Brave New World".

Odcinek w porządku. Właśnie sytuacja z Sylarem mi się podoba. Dobrze, ze3 chłopak się nawraca. Razem z Peterem uratują świat przed Samuelem ;)

A Claire powinni wywalić już dawno bo jej gadka jest tak nudna, że aż momentami przewijałem.

Pomysł na zamurowanie Sylara zabawny ;)

ocenił(a) serial na 9
Lukasz_Artyszuk

Według mnie był to jeden z najlepszych odcinków tego sezonu. Muszę przyznać że rozmowy z Claire mnie również od pewnego czasu irytują, ale jeszcze gorsze są dialogi z tą kobietą Benneta (nie pamiętam jak się nazywa). Nie wiem czemu ale ta postać zupełnie mi się nie podoba i denerwuje mnie.
A co się stało z Hiro bo zapomniałem?

Private

Pietrek jest teraz w domu Parkmana, jeśli jest tam akurat jego syn, to kto wie... :P

ocenił(a) serial na 10
desiuup

No właśnie to kolejna wielka wpada, Parkman każe uciekac z domu żonie a ta ma gdzieś ich dziecko.

ocenił(a) serial na 5
desiuup

+ Peter jest w odcinku, noi jego akcja na końcu
+ Matt zrobił fajnie w chuja Sylara
+ Powrót Edgara
+ Brak Hiro
-Claire, Noah i cała akcja w cyrku

użytkownik usunięty
SzOpMaN

Wreszcie jakiś ciekawy odcinek, bo po 4x16 zwątpiłem w ten serial. ;)
Po raz pierwszy od dłuższego czasu przy oglądaniu Herosów, odczuwałem inne emocje niż znudzenie i chęć przewinięcia. :D Podobało mi się! Najlepszy był Matt, Peter, Sylar i Samuel, choć przynudzał.

Dwa następne odcinki i miejmy nadzieję, że na tym ten serial poprzestanie, bo ciężko będzie znieść, jeśli następny sezon osiągnie gorszy poziom.

ocenił(a) serial na 8
McAfee

Hmmmm... Ja naprawdę nie wiem, czym się zachwycacie. Jak dla mnie poprzednie odcinki były dużo lepsze, na tym odcinku (jak na żadnym od bardzo dawna) nudziłam się... I niemal do ostatniej minuty czekałam na fajną akcję i nie doczekałam się. Naprawdę lepiej mi się oglądało poprzednie odcinki ;)

McAfee

Marny odcinek, chociaż może wyjść fajna akcja z niego. Mnie tylko zastanawia, dlaczego Claire nie powiedziała, że jej krew może uleczyć Lydie, mieszkańcy cyrku pewnie by tego chcieli a Samuel nie mógł by się wykręcić.

ocenił(a) serial na 6
atom_1991

Odcinek na typowym poziomie 4 sezonu chociaz akcja parkmana z sylar'em fajna. Wogole poziom herosow spadl odkad peter stracil swoja prawdziwa moc i dostal ten syf co ma teraz-moze kiedys nauczy sie kopiowac moce bez nadpisywania starych- mam nadzieje ze jesli powstanie 5 sezon to usuna problem sylara mordercy bo ten motyw juz sie przejadl.

użytkownik usunięty
atom_1991

Bo w 4 sezonie chcieli wrócić do normalności i ograniczyć moce Hiro, Petera (bo był zbyt silny), Claire itd.. Chcieli to jakoś wyrównać, a ostatni odcinek pokazał, że Matt ze swoją "zwykłą" mocą jest bardzo groźny; także Samuel stopniowo rósł w siłę, aż teraz jest prawie że najsilniejszy... Taki był ich zamiar - by ta ostateczna walka stała się bardziej emocjonująca i żeby nie było pewnego zwycięzcy.

Czasem odnoszę wrażenie, że oglądacie ten serial na odwal, w ogóle się nie zagłębiając, o co chodzi w tym sezonie i po co go oglądacie. :|