Mały ptaszek mi wyćwierkał, że nie będzie już Scrubs tylko Scrubs 2 czy tam Scrubs 2.0 - nie wiem czy to prawda (mowa o dziewiątym sezonie). Ciekawe czy Hoży doktorzy też będą z 'dwójką' :P
Wyczytałam gdzieś, że 9 sezon Scurbsów ma przedstawiać coś zupełnie innego niż to do czego twórcy nas przyzwyczaili. Tzn. Wkład postaci Elliot i JD będzie znikomy (chyba epizody w 6 odcinkach), a cały serial ma się skupić na (o ile dobrze pamiętam, choć nie jestem pewna) Perrym i Turku.
Nie podoba mi się ten pomysł i obawiam się, że taka zmiana może rozczarować widzów.
A co do tytułu to pewnie jakaś zmiana także się pojawi, skoro tak bardzo zmieniają serial. :).
Pozdrawiam.
heee? ktoś wie co to jest? film dwugodzinny??
http://photos-f.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc1/hs234.snc1/8132_171675170469_998065 35469_4118997_4118320_n.jpg
Twórca serialu Hoży Doktorzy, Bill Lawrence potwierdził, że serial powita dziewiąty sezon ze sporymi zmianami.
Tym razem fabuła będzie koncentrować się wokół doktorów Turka (w tej roli Donald Faison), i Coxa ( John C. McGinley) którzy zostaną wykładowcami w szkole medycznej. Zatem, do szpitala Świętego Serca będziemy powracać jedynie sporadycznie.
Zach Graff i Sarah Chalke, którzy odtwarzają role Johna Doriana i Elliot Raid podpisali kontrakt na udział jedynie w sześciu odcinkach.
Lawrence ostrzega, że dziewiąty sezon będzie już praktycznie innym serialem.
Bez JD. to nie już nie będzie ten sam serial... :/ jak również bez Eliot i bez szpitala świętego serca...