PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133968}

Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 65 tys. ocen
7,6 10 1 65491
7,1 11 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

Zlinczujcie mnie, bo wprost nienawidzę Doriana. Ta postać dziala mi tak na nerwy, że nie
potrafię przez niego przebrnąć przez 1 sezon. Nie wiem dlaczego tak jest, bo zazwyczaj seriale
z CC przypadają mi do gustu...

ocenił(a) serial na 9
KLAUDIA92

to mnie zaskoczyłaś, jak można go nie lubić ; ) ? Może przypomina ci jakiegoś twojego byłego :D. A jakie seriale z CC polecasz, bo ostatnio zaciekawiłem się tym kanałem ?

extranick

Najwyraźniej można :> Nie piszę, że serial mi się nie podoba, nbo tak nie jest. Po prostu postać Doriana mi nie pasuję (może dlatego, że jestem ogromna fanką Grey's Anatomy? ) Kolejne pytanie pominę, bo uważam, że to nie Twój interes :)
W chwili obecnej oglądam The Big Bang Theory, sezon 5. Myślę, że mogę Ci polecić ten serial, bo moim zdaniem jest rewelacyjny. :) Wyczułam nutkę złośliwości z Twojej strony, a ostatnie pytanie jest podchwytliwe :> Ale źle trafiłeś, ogarniam seriale, i nie trolluje bo mi się nudzi:)

ocenił(a) serial na 9
KLAUDIA92

nie chciałem być złośliwy i ostatnie zdanie nie jest podchwytliwe :) po prostu zacząłem oglądać CC i jak na razie polubiłem hozy doktorzy i dwoch i pol i mam ochotę znaleźć jeszcze coś ciekawego. Jeśli tak to zrozumiałaś, to przepraszam. A co do serialu, to nawet jak się jakiejś postaci nie lubi, to inni bohaterowie są tak różni i oryginalni, że każdy znajdzie coś dla siebie (PS ja nie przepadam za Carlą ;) )

extranick

Myślę, że poświęcę się dla Cox'a i Kelso, jak dla mnie to oni ratują ten serial. Każdy ma swój gust, każdemu podoba się co innego.
Napisałam wyżej, polecam BBT i ew. On, Ona i Dzieciaki :)
Co do seriali, które Ty wymieniłeś - jeśli Dwóch i pół to jedynie z Charlie Sheen'em :D

ocenił(a) serial na 9
KLAUDIA92

on, ona i dzieciaki kojarzę, ale z tego, co jest w programie, to na CC nie leci już żaden z tych seriali. Chyba będę musiał sprawdzić Jak poznałem waszą matkę, bo z tego, co czytałem, to może być dobry.

extranick

Ja nie oglądam ich bezpośrednio na CC :) Jak poznałem waszą matkę też jest okej :]

ocenił(a) serial na 10
extranick

Wszystkie :D

ocenił(a) serial na 10
KLAUDIA92

Doriana to albo się kocha albo wręcz przeciwnie ;P

Alicja_kosmitka

no to ja wręcz przeciwnie :)

ocenił(a) serial na 10
KLAUDIA92

mnie on czasami denerwuje :P jednak częściej zachwyca, jak np. tym http://www.youtube.com/watch?v=B_MqeVOmTsY bo w końcu też jestem marzycielem ;)

Alicja_kosmitka

Zapomniałam o tej scenie, jest świetna :D

ocenił(a) serial na 10
Alicja_kosmitka

dokładnie :D

ocenił(a) serial na 9
KLAUDIA92

przecież bez jego min(ek) hozy nie byliby tacy sami

klonex

Bez Cox'a również nie byliby tacy sami, czy to coś zmienia ?

Mi niestety się nie podoba, co ja poradzę ? Nic, po prostu jego postać do mnie nie przemawia,więc nie oglądam :> Czy jest na sali ktoś kto również nie lubi Doriana ? :P

ocenił(a) serial na 10
KLAUDIA92

Jeśli aż tak bardzo nie lubisz JD, to i serial ci nie podejdzie za bardzo. Całe szczęście ja tego problemu nie miałem, wprost go uwielbiam :) Z tego co się orientuje, to użytkowniczka Lisa_S też nie przepada za Dorianem. Czyżby kobietom się nie podobał?

ocenił(a) serial na 9
Blablarzynca

mnie jego mimika powala za każdym razem na łopatki

Blablarzynca

Ja go uwielbiam :D
Zresztą, ja tam uwielbiam wszystkich!
http://www.youtube.com/watch?v=U_2-SrRbs7Y

ocenił(a) serial na 7
KLAUDIA92

Ja! Ja! Ja jestem! ;)

ocenił(a) serial na 9
KLAUDIA92

Momentami jest denerwujacy, ale ogolnie bardzo fajna i zakrecona postac. Najlpsze że w Scrubsach wszystkie postacie są wyraziste.

ocenił(a) serial na 10
KLAUDIA92

LINCZ

bayer1330

o nieeeeee

KLAUDIA92

Ja nie znoszę Eliot - niszczy ten serial. Tak mnie drażni, że aż nie mogę na nią patrzeć, ech xD

ocenił(a) serial na 10
KLAUDIA92

JD = Scrubs. Papa

ocenił(a) serial na 9
homilka

Wszystkie postacie skldaja sie na ten serial. Dorian jest głownym bohaterem.Ja sobie nie wyobrazam serialu bez : Coxa,Kelso,Ciecia czyTeda.

ocenił(a) serial na 10
swirus5

Oczywiście masz rację, co nie zmienia faktu, że to JD jest pniem, z którego wyrastają pozostałe gałęzie.

homilka

Może masz rację. Jest on główną postacią, ale to nie znaczy, że wszyscy muszą go kochać,uwielbiać i śmiać się z jego żartów. Ja mam ubaw z Cox-a i uważam, że gdyby nie on ten serial nie byłby taki sam :> "Papa" :D

ocenił(a) serial na 7
swirus5

Wymieniłeś wszystkie moje ulubione postacie :D

ocenił(a) serial na 10
homilka

9 sezon to już nie to samo co reszta :/

ocenił(a) serial na 10
LuLix

zgadzam się z Tobą. Wszystkie sezony są rewelacyjne, ale 9 już nie. szkoda. a co do postaci JD, każdy ma prawo do swojego zdania, ale uważam że bez niego ten serial nie byłby już taki, co również się tyczy reszty ekipy, myślę że obsada jest idealnie dopasowana i każda postać tworzy ten serial idealnym:)

ocenił(a) serial na 9
daria2312

jestem na 8 i to już też nie to samo :(, jakoś tak powazniej się zrobiło

ocenił(a) serial na 10
extranick

Zgadza się, już od 8 zaczął obniżać loty. Ale końcowe odcinki 8 sezonu są już świetne! :)

Blablarzynca

Odcinki z wyjazdu na ślub Ciecia są wspaniałe według mnie :)
I wyznanie JD do Elliott jest wzruszające..

ocenił(a) serial na 9
ntx

SPOILER
Dziś widziałem ten odejściem JD ze szpitala i może i był trochę naiwny, ale może niektórych wzruszyć

ocenił(a) serial na 10
extranick

odcinek świetny, scena na korytarzu z JD rewelacyjna, a do tego ta jego przyszłość, choć moim zdaniem to powinien być ostatni odcinek całej serii, sezon 9 był zbędny..

Alicja_kosmitka

A może i był zbędny, ale czy nie urzekł cię pokój cały w koniki albo rozłupana ściana między dwoma pokojami? :)

ocenił(a) serial na 10
ntx

jakoś nie specjalnie :P

ocenił(a) serial na 9
KLAUDIA92

JD jest postacią bardzo specyficzną - to pewnie sprawia, że ludzie najwyraźniej żywią ku niemu mieszane uczucia. Pod pewnymi względami się z nim identyfikuję, jednak drażni mnie w nim to, że jest egocentrykiem i bywa dupkiem w stosunku do swojego ojca czy brata. Oraz także fakt sytuacji z Elliot. Jedyne, co robi przez większość czasu to albo się użala nad sobą, bo nie może z nią być, albo sabotuje związek, jaki z nią ma. Mimo to, lubię go. Przez większość czasu.