PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133968}

Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 65 tys. ocen
7,6 10 1 65493
7,1 11 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

4/10 beznadziejny

ocenił(a) serial na 4

Serial może śmieszy ale jak biorę pod uwagę resztę seriali z Comedy Central to ten wypada najsłabiej niestety.

ocenił(a) serial na 10
kalosz85

E tam. Bzudra. Jednynie "On, ona i dzieciaki" dorównuja Scrubsom. Hoży Doktorzy to najlepszy serial jaki ogladałem w życiu. I już to było pisane wieeeelokrotnie - serial jest śmieszny ale i pouczajacy. przykładowo wczoraj (odcinek z tym jak Elliot zrywa z Kithem)- mam podobny problem akurat. I nawet jak się jest baaardzo smutnym, to ten serial może poprawic humor, ba - podpowiedziec jak go rozwiazac. Jest wiele elementów humorystycznych i smutnych,przy których można płakac. Jednym słowem - WSZYSTKO JEST. ideał!

ocenił(a) serial na 10
kalosz85

Czy ja wiem, [Scrubs] chyba ma zupełnie inny styl humoru niż większość tego co oferuje CC... Serial Komediowy to nie to samo co Sitcom... ;p

ocenił(a) serial na 10
kalosz85

Scrubs jest serialem uniwersalnym, bo ponad inteligentnym poczuciem humoru które oferuje, mamy również przyjemność śledzić niejednokrotnie dramatyczne losy bohaterów, oglądać jak rozwiązują swoje problemy z pracą, rodziną i ogólnie życiem. Podsumowania głównego bohatera pod koniec każdego odcinka nieraz można odnieść do naszego życia i problemów.

ocenił(a) serial na 10
Jezus_

Jeśli chodzi o CC to lepsze jest On Ona i Dzieciaki i Diabli Nadali, a Jak Poznałem Waszą Matkę jest na równi. Ogólnie Horych Doktorów wyprzedzają te dwa seriale no i oczywiście Przyjaciele.

Scrubs 9,5/10

ocenił(a) serial na 8
2903

jak juz kilka osob pisalo procz humoru mamy tutaj problemy tych ludzi,czesto rozwiazania ich dosc nieoczekiwane,a to podsumowanie na koniec bardzo czesto moze dac nam do myslenia.
za niebanalne poczucie humoru,dr.coxa, glebie ktora mozna odnalezc w tym serialu 10/10.
a co do innych seriali na CC i porownania ze scrubsami...hm no kazdy serial jest inny.mysle ze czynnikiem decydujacym o tym jak postrzegamy te serialie jest poczucie humoru.dla mnie strasznymi serialami jest jim wie lepiej czy diabli nadali-plytkie poczucie humoru i praktycznie zawsze to samo rozwiazanie problemow,(w stylu ohhh honeyy..i tu pada "wielka mysl odcinka").uwielbiam jak poznalem wasza matke i on ona i dzieciaki.jednak w zestawieniu poczucie humoru,to jak bardzo wciaga,i glebia hozy doktorzy wygrywaja.

ocenił(a) serial na 10
kalosz85

Scrubs nie jest serialem dla wszystkich, prezentuje inteligenty humor z wyobraźnią. Pozostałe sitcomy obyczajowe nudzą się po pierwszym sezonie, bo są przewidywalne. Dla mnie Scrubs 100/10 punktów :)

ocenił(a) serial na 10
kalosz85

Zauważyłem dziwną zależność na tym forum, użytkownicy często czytają tylko pierwszy post "tematyczny" i wypowiadają się, nie nawiązując w ogóle do wypowiedzi poprzedników... w ten sposób (mamy przykład tego tematu) dwukrotnie przechodzimy przez te same aspekty tematu, nie widząc, ze rozmówcy już dawno to obgadali ; p