zapewne większość uważa ten serial za arcydzieło w swoim gatunku natomiast mnie jakoś nie przypadł do gustu..........obejrzałem kilka odcinków i chyba dam sobie spokój. Ten rodzaj humoru jakoś do mnie nie trafia...... przy tak wysokiej średniej spodziewałem się lepszej produkcji...........
Wielu za pierwszy podejsciem nie rozumie tego serialu. Ja tez. trzeba go ogladac kilka odcinkow (po kolei),zalapac i wczuc sie w klimat. Odcinki bardzo sie ze soba lacza, a humor jest oparty na znajomosci bohaterow, wiec jeden odcinek tu, jeden odcinek tam nie oddaje prawdy o tym serialu. Co do arcydziela w swoim gatunku, no wlasnie ten serial nie bardzo nalezy do gatunku, jest to bardziej komedio-dramat niz komedia sensu stricto.
Nie neguję Twojego stwierdzenia tym bardziej że może ono okazać się słuszne skoro jak piszesz z Tobą było podobnie.......no cóż nie pozostaje mi nic innego jak obejrzeć dodatkowe kilkanaście odcinków i ponownie wyrazić swoje zdanie....
Wiesz, moze byc tak, ze spodoba Ci sie jeszcze mniej :) Ale wiem, ze mi tez to zajelo kilka podejsc i naprawde warto dac serialowi jeszcze jedna szanse. Jak nie, to trudno. Zycze... szczescia? ;)
no zobaczymy........... po pierwszych odcinkach nie jestem zbyt optymistycznie nastawiony ale skoro mówisz że warto dać szansę to tak zrobię:)