PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133968}

Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 66 tys. ocen
7,6 10 1 65510
7,1 13 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

zapewne większość uważa ten serial za arcydzieło w swoim gatunku natomiast mnie jakoś nie przypadł do gustu..........obejrzałem kilka odcinków i chyba dam sobie spokój. Ten rodzaj humoru jakoś do mnie nie trafia...... przy tak wysokiej średniej spodziewałem się lepszej produkcji...........

ocenił(a) serial na 8
klejstos31

Wielu za pierwszy podejsciem nie rozumie tego serialu. Ja tez. trzeba go ogladac kilka odcinkow (po kolei),zalapac i wczuc sie w klimat. Odcinki bardzo sie ze soba lacza, a humor jest oparty na znajomosci bohaterow, wiec jeden odcinek tu, jeden odcinek tam nie oddaje prawdy o tym serialu. Co do arcydziela w swoim gatunku, no wlasnie ten serial nie bardzo nalezy do gatunku, jest to bardziej komedio-dramat niz komedia sensu stricto.

Rlyeh

Nie neguję Twojego stwierdzenia tym bardziej że może ono okazać się słuszne skoro jak piszesz z Tobą było podobnie.......no cóż nie pozostaje mi nic innego jak obejrzeć dodatkowe kilkanaście odcinków i ponownie wyrazić swoje zdanie....

ocenił(a) serial na 8
klejstos31

Wiesz, moze byc tak, ze spodoba Ci sie jeszcze mniej :) Ale wiem, ze mi tez to zajelo kilka podejsc i naprawde warto dac serialowi jeszcze jedna szanse. Jak nie, to trudno. Zycze... szczescia? ;)

Rlyeh

no zobaczymy........... po pierwszych odcinkach nie jestem zbyt optymistycznie nastawiony ale skoro mówisz że warto dać szansę to tak zrobię:)

użytkownik usunięty
klejstos31

musze przyznac ze pierwszy sezon mi sie niezbyt podobal ale nastepne az do 8 rewelacyjne.