PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133968}

Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 65 tys. ocen
7,6 10 1 65493
7,1 11 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

8x13

ocenił(a) serial na 9

Jeszcze nie ogladalem odcinka ale czytałem, że w odcinku nie pojawia sie J.D., Cox, Cieć, Kelso i Carla. Właściwie jest tylko Elliot i Turk z głownych bohaterów

ocenił(a) serial na 10
SzOpMaN

zaiste, jedynie ta dwójka ze stałej ekipy się pojawiła, co jest trochę szokujące. No i też Todd, którego dawno nie było widać pojawił się z trzema nowymi piątkami ;p

Odcinek cóż, pod względem fabuły całkiem znośny... Pod względem obsady znośny dużo mniej... A szkoda.

ocenił(a) serial na 9
SzOpMaN

Na początku miałam kwaśną mine, że własciwie tylko ta dwójka głównych bohaterów będzie w odcinku, jednak musze przyznac, iż odcinek był ważny i jak dla mnie bardzo dobry. Pozdrawiam:)

ocenił(a) serial na 9
SzOpMaN

W tym odcinku jest tylko jedna piosenka, praktycznie juz pod koniec, zna ktoś tytuł?

użytkownik usunięty
Redrum

Jestem bardzo mile zaskoczony, ze starej obsady jest tylko Elliot, Turk i Todd, ale odcinek naprawdę świetny, miła odmiana po kilku ostatnich mało ciekawych. Mam nadzieję, że 14 odc. chociaż utrzyma ten poziom.

Zauważyłem, że jakiś dziwny jestem, wszyscy tu narzekają na 6 i 7 sezon, a ja na nich płakałem ze śmiechu i uważam, że to jedne z najlepszych jeśli nie najlepsze sezony.

http://www.kismajes.blogspot.com