Jeszcze nie ogladalem odcinka ale czytałem, że w odcinku nie pojawia sie J.D., Cox, Cieć, Kelso i Carla. Właściwie jest tylko Elliot i Turk z głownych bohaterów
zaiste, jedynie ta dwójka ze stałej ekipy się pojawiła, co jest trochę szokujące. No i też Todd, którego dawno nie było widać pojawił się z trzema nowymi piątkami ;p
Odcinek cóż, pod względem fabuły całkiem znośny... Pod względem obsady znośny dużo mniej... A szkoda.
Na początku miałam kwaśną mine, że własciwie tylko ta dwójka głównych bohaterów będzie w odcinku, jednak musze przyznac, iż odcinek był ważny i jak dla mnie bardzo dobry. Pozdrawiam:)
W tym odcinku jest tylko jedna piosenka, praktycznie juz pod koniec, zna ktoś tytuł?
Jestem bardzo mile zaskoczony, ze starej obsady jest tylko Elliot, Turk i Todd, ale odcinek naprawdę świetny, miła odmiana po kilku ostatnich mało ciekawych. Mam nadzieję, że 14 odc. chociaż utrzyma ten poziom.
Zauważyłem, że jakiś dziwny jestem, wszyscy tu narzekają na 6 i 7 sezon, a ja na nich płakałem ze śmiechu i uważam, że to jedne z najlepszych jeśli nie najlepsze sezony.
http://www.kismajes.blogspot.com