Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 66 tys. ocen
7,6 10 1 65640
7,2 9 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

Trzecią nowością będzie dziewiąta seria serialu "Hoży doktorzy" (emisja w niedziele po godz. 21 od 14 lutego). W dziewiątej edycji jednak, serial zmienia formułę. Szpital Świętego Serca zostaje wyburzony i wybudowany w innym miejscu - na terenie miasteczka uniwersyteckiego. Również w głównej obsadzie zachodzą zmiany. Spośród siedmiu czołowych bohaterów, na stałe do obsady wraca Turk (Donald Faison) oraz dr Cox (John C. McGinley). Dr John Dorian (Zach Braff) i dr Elliot (Sarah Chalke) występują w 6 pierwszych odcinkach, natomiast Woźny (Neil Flynn) tylko w premierowym. Mimo tego serial będzie nadal obfitował w humorystyczne sceny i zabawne teksty, które zachwycały widzów przez ostatnie osiem edycji.

źródło Media 2

ocenił(a) serial na 10
2903

good news ; D

...too short, too really short...

ocenił(a) serial na 10
DaveX

Tiaa, aczkolwiek to chyba mało realne. Nowy sezon jeszcze nie został zakończony a ma być emitowany już w Polsce.
To ściema. Tak ja to widze.

ocenił(a) serial na 10
zazul12345

Właśnie zjadłem własne słowa! Widziałem reklamę Hożych na CC! Od 14 zaczynamy!

ocenił(a) serial na 10
2903

jakoś nie mogę się przekonać do 9 sezonu bez zach-a ale i tak z chęcią obejrzę

ocenił(a) serial na 10
dejmian

Ja już jestem po 10 epizodach 9 sezonu i powiem tylko tyle, że Scrubs nadal
żądzą !!!
Dzisiaj dosiądę 11 epizod ..... mmmm będzie się działo :P

Pozdrawiam !!

2903

Czy wie ktoś ile będzie odcinków w nowym sezonie??

ocenił(a) serial na 8
fly666

bodajze 12 ale nie jestem pewien juz wyszlo te 12 odcinkow a czy bedzie wiecej nie pozostaje nam nic tylko czekac do srody ale watpie w to bo ostatnio zmienili dni premiery np odcinki do 8 odcinka byly w srody od bylo zmieniane raz w srode , czwartek i sobote