PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133968}

Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 65 tys. ocen
7,6 10 1 65493
7,1 11 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

http://www.imdb.com/title/tt0285403/news#ni0786096

na imdb pojawiły się linki do kilku artykułów o 9 sezonie...

ocenił(a) serial na 10
_Szaman_

Ehh mam nadzieje że jednak nie dojdzie do kontynuacji :/
uwielbiam ten serial ale po tak wspaniałym zakończeniu mogli by dać sobie spokój na pewnie nie przebiją tego co było...

ocenił(a) serial na 9
ZlyCzarny

zgadzam się z Tobą, ale tylko połowicznie. zakończenie rzeczywiście było na złoto, ale chęć obejrzenia kolejnych odcinków jest zbyt duża.
zaraz po obejrzeniu ostatniego odcinka ósmego sezonu zabrałem się za pierwszy odcinek sezonu pierwszego :) jak dla mnie mogą dalej kręcić.
tylko niech trzymają poziom.
peace

ocenił(a) serial na 10
fruitcakeman

Czyli chyba już postanowione?..
hm.. nie ma co lamentować, tylko trzymać kciuki za wysoki poziom 9tej serii ;)

ocenił(a) serial na 9
fruitcakeman

na showtv.pl piszę ze powstanie 9 seria, zas JD pojawi sie w szesciu odcinkach i pomoze w metamorfozie serialu. Ze starej obsady zostana Cox i Cieć oraz nowi stażyści.

SzOpMaN

A drugoplanowe postacie? Ted,Jordan itp
za krótki

ocenił(a) serial na 8
balduran0

o nich nic nie wiadomo, ale być może również są w tej części starej obsady która podpisała kontrakt na 6 odcinków...z nimi sprawa powinna być łatwiejsza bo nie słychać było aby dołączyli do innych seriali jak mcginley, flynn, i faison czy odeszli jak braff i reyes

ocenił(a) serial na 10
_Szaman_

Jordan jest żoną scenarzysty to pewnie będzie :P
Też się zabrałem za oglądanie od początku i chociaż fajnie by było obejrzeć nowe odcinki to będzie zmierzało w strone zgarnięcia serialu przez stażystów którzy są nudni i nie ciekawi.
Moje ulubione postacie to JD, Turk, Jordan i Ted bez nich nie będzie już tak śmiesznie :/

ocenił(a) serial na 8
ZlyCzarny

nie tylko scenarzysty, bill lawrence jest też pomysłodawcą i kreatorem scrubsów. Co do stażystów już wiele razy wyrażałem swoje zdanie o nich, jeśli na tych postaciach będzie opierał się 9 sezon to będzie klapa, osobiście niezbyt lubię internetowe Scrubs: Interns, a stawiam, że tak będzie wyglądał nowy sezon...

ocenił(a) serial na 9
_Szaman_

na FW pisze ze ABC zamówiło 9 sezon :(
Mam nadzieje ze bedzie malo Jd zeby nie zjebali jego FF

ocenił(a) serial na 8
SzOpMaN

już i tak to popsuli 9 sezonem, no ale trudno, widać ABC nie chciała przejmować serialu tylko na 1 sezon...Może jednak dłuższa wersja Scrubs: Interns będzie oglądalna.

ocenił(a) serial na 8
_Szaman_

http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=55098
już oficjalnie, 9 sezon wiosną