http://www.imdb.com/title/tt0285403/news#ni0786096
na imdb pojawiły się linki do kilku artykułów o 9 sezonie...
Ehh mam nadzieje że jednak nie dojdzie do kontynuacji :/
uwielbiam ten serial ale po tak wspaniałym zakończeniu mogli by dać sobie spokój na pewnie nie przebiją tego co było...
zgadzam się z Tobą, ale tylko połowicznie. zakończenie rzeczywiście było na złoto, ale chęć obejrzenia kolejnych odcinków jest zbyt duża.
zaraz po obejrzeniu ostatniego odcinka ósmego sezonu zabrałem się za pierwszy odcinek sezonu pierwszego :) jak dla mnie mogą dalej kręcić.
tylko niech trzymają poziom.
peace
Czyli chyba już postanowione?..
hm.. nie ma co lamentować, tylko trzymać kciuki za wysoki poziom 9tej serii ;)
na showtv.pl piszę ze powstanie 9 seria, zas JD pojawi sie w szesciu odcinkach i pomoze w metamorfozie serialu. Ze starej obsady zostana Cox i Cieć oraz nowi stażyści.
o nich nic nie wiadomo, ale być może również są w tej części starej obsady która podpisała kontrakt na 6 odcinków...z nimi sprawa powinna być łatwiejsza bo nie słychać było aby dołączyli do innych seriali jak mcginley, flynn, i faison czy odeszli jak braff i reyes
Jordan jest żoną scenarzysty to pewnie będzie :P
Też się zabrałem za oglądanie od początku i chociaż fajnie by było obejrzeć nowe odcinki to będzie zmierzało w strone zgarnięcia serialu przez stażystów którzy są nudni i nie ciekawi.
Moje ulubione postacie to JD, Turk, Jordan i Ted bez nich nie będzie już tak śmiesznie :/
nie tylko scenarzysty, bill lawrence jest też pomysłodawcą i kreatorem scrubsów. Co do stażystów już wiele razy wyrażałem swoje zdanie o nich, jeśli na tych postaciach będzie opierał się 9 sezon to będzie klapa, osobiście niezbyt lubię internetowe Scrubs: Interns, a stawiam, że tak będzie wyglądał nowy sezon...
na FW pisze ze ABC zamówiło 9 sezon :(
Mam nadzieje ze bedzie malo Jd zeby nie zjebali jego FF
już i tak to popsuli 9 sezonem, no ale trudno, widać ABC nie chciała przejmować serialu tylko na 1 sezon...Może jednak dłuższa wersja Scrubs: Interns będzie oglądalna.