Właśnie obejrzałem (zmusiłem się) dziesiejszy odcinek 9 serii i powiem jedno ŻAL! Turk nie śmieszy, Cox nie śmieszy, ci nowi aktorzy grający młodych lekarzy to jakieś diabelskie pomioty Zaca Efrona (zero ZERO talentu). Kwintesencją są ci dwaj ochroniarze, którzy są tak żałośnie nieśmieszni, że aż mi się robiło wstyd że to oglądam. To jest zupełnie inny serial, powiem nawet że gorszy niż każda TVNowska szmira (a to już naprawdę szczyt szczytów beznadziejności).
Zgadzam się. Uwielbiałam ten serial. Teraz jest beznadziejny ,a tak lekko się go oglądało. Szkoda. Teraz to dno..
dokladnie zgadzam, zdecydowanie gorszy. Moze szkoda bylo ze 8 seria miala byc ostatnia ale naprawde zaluje ze tak sie nie stalo. 9 seria jest tragiczna!!!
Trzeba wiedzieć kiedy skończyć ..
Nagrywanie kolejnych serii bez J.D.(!), Carli, ciecia, Teda i Laverne jest bez sensu ! Obsada zupełnie zmieniona (na zdecydowanie gorszą), serial już nie śmieszy. I po co to .. ?
prawda prawda a z Laverne przypomniało mi się jak było "Laverneagain" takie głupie ale smieszne :D
poprzednie serie były śmieszne, ta jest taka nudna, ze po 5 minutach sprawia mi wielką trudność oglądania jej. "Hoży doktorzy" bez J.D. jako narratora to już nie ten sam serial. Kolejny przykład, jak kolejna kontynuacja serialu jest złym pomysłem. Mam nadzieję, że 9 seria szybko się zakończy.
Podpisuje sie pod tym co napisaliscie - trzeba wiedziec kiedy skonczyc. Dla mnie ten serial to przede wszystkim JD, Ciec i Bob Kelso.