PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133968}

Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 65 tys. ocen
7,6 10 1 65493
7,1 11 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

Chciałabym zobaczyc ich pojedynek :D to by było cos. Hugh laurie mogłby wystapic goscinnie w Scrubsach :D

ocenił(a) serial na 9
Wypasiona_Foczka

hehe no to było coś dobrego :D moim zdaniem wiekszosc ten serial bierze z Chirurhów ale Cox to wykapany House :P hehe ;)

Manio

W jedynm odcinku było tak jakby `porównanie`. Tzn może źle się wyraźiłem, ale może wiecie o co mi chodzi. To było w tym odcinku co był ten pomarańczowy koleś :P. Cox skręcił nogę i chodził o lasce tak jak House ;> a na koniec rozwiązał zagadke ;P.

I jeszcze jedno. Jakby Hugh miał wystąpić w Scrubsach to potrzebna by była jakaś dziwna choroba której nikt by nie mógł zdiagnozować, i wtedy włączył by się House. No chyba, że urządzili by zawody: 'Kto bardziej poniży JD!' :D

ocenił(a) serial na 8
nolifer

ha widziałam ten odcinek, i z tego co pamietam w housie tez był pomaranczowy koles:P
ten moment jak Cox wszedł do kafejki z ta laska myslałam ze sie posikam ze smiechu :P

Wypasiona_Foczka

Który to był sezon Scrubsów?

ocenił(a) serial na 8
Kreseczka

6 sezon
4 odcinek
obejrzyj cały odcinek ;)

użytkownik usunięty
nolifer

żeby było zabawniej odcinek nosił tytuł "My House"

Manio

nie bluźnij chlopcze ;>
bo Scrubs był w 2001 roku, a ie 2004. Więc to house jest gorszą kopią Cox'a. Ehh.. kolejny co poddał się propagandzie House.

vasil_zajcev

Co ty pieprzysz o kopiowaniu. Przecież to zupełnie inne postacie... Podobne są tylko w tym, że są złośliwe, ale każda na swój sposób.

ocenił(a) serial na 8
Wypasiona_Foczka

od kilku dni ogladam scrubsow i uwazam ze Cox skopalby Housowi tyłek :P

ocenił(a) serial na 9
Wypasiona_Foczka

Cox jest nie do podrobienia. ;)

ocenił(a) serial na 10
Wypasiona_Foczka

Skoro (serial) House jest 'świeższy' i często występują w nim znani aktorzy ( a przynajmniej tacy co ich kojarzymy ;P) to może Cox powinien zawitać tam? ;P Bo w Srubs'ach musieliby całkiem zakręcić fabułą jeśli wiecie co mam na myśli ^^''

talesniczek

Głos na House