Niestety przegapiłem ten odcinek i stąd moje pytanie dlaczego J.D wyjeżdża ? Czy wyjeżdża z Eliot "Barbi" ? I kto zostaje ? (Turk,carla,Cox, cieć TOM,Kelso)
P.S
Odcinek jego odejścia był po prostu zaj*#*sty . Szkoda że odchodzi
Wyjezdza poniewaz Kim zwiazała sie z byłym chłopakiem Elliot, Sean'em, J.D boi się że Sean mógłby go zastapic w roli ojca dla Sama; dochodzi do wniosku że powiniem byc bliżej swojego syna i podejmuje pracę w szpitalu w którym pracuje Kim.
ale lepiej było skończyć na poziomie niż stucznie przedłużać i na siłe mielić, i tak dobrze że w 9 sezonie tak dużo sie zmieniło
Masz racje ale powinni po zakańczać nie które sprawy.... jestem zła że w 9 sezonie było tylko 13 odc. :(
bez JD, Carli to już nie to samo .... Cox za dużo nie ratuje sytuacji a nowi stażyści jak powiedziała Eliot " zsssssą "
wogle dla mnie to powinno się skończyć tak że te wszystkie wizje JD kiedy odlatują to efekt .. nie wiem raka mózgu jak miała ta co ciągle słyszała śpiew ... tak fajnie by się kończyło operacje robi Turk wszystko się udaje ale JD już nie jest taki sam bez swoich "odlatywań" i odchodzi,
:P nei lubie happy endów ale to co widział pod koniec 8 sezonu zdaje się sprawdzać i fajnie .. :P
ja jeszcze bardzo lubie Jak Poznałem Waszą Matkę - serial po prostu genialny xD