Czy 9 sezon to już definitywnie ostatni??? Kurcze w sumie niedawno zacząłem oglądać, dzisiaj zaczynam 9 sezon, z ilu odcinków się będzie składał, gdzieś znalazłem info, że z tylko 12 co jest wyjątkowo skromnym wynikiem jak na ten serial tym bardziej, że odcinki trwają średnio po 21min.
Oglądalność ma fatalną, ok 3 mln widzów, więc pewnie tak. Z drugiej strony już sezon 7 miał status oficjalnie ostatniego, więc kto wie...
Prawdopodobnie 13 ale pewnosci nie ma. Brakuje w 9 sezonie starej ekipy, gdyby chcieli i pomysleli to napewno dalo by sie zrobic dobry 10 sezeon ze stara ekipa.
Trudno kontynuować coś, co zostało już oficjalnie zakończone. 9 sezon miał być świeżym spojrzeniem na serie, jego siła miała polegać właśnie nie na obecności starej ekipy, ale na powstaniu zupełnie nowej. Wg mnie szkoda, że autorzy nie zdecydowali się na zmianę tytułu (jak np Cheers/Frasier). Może wtedy ludzie nie patrzyliby na 9 sezon przez pryzmat poprzednich 8.
Wczoraj na FB Zach Braff napisał "Many of you have asked, so here it is: it appears that "New Scrubs", "Scrubs 2.0", "Scrubs with new kids", "Scrubbier", "Scrubs without JD" is no more. It was worth a try, but alas... it didn't work. zb"
Czyli wygląda na to, że sezon 9 jest definitywnie ostatni