PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133968}

Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 65 tys. ocen
7,6 10 1 65493
7,1 11 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

Czy będą nowe odcinki?

użytkownik usunięty

Czy będą nowe odcinki? Bo w dziewiątej serii odcinków jest 13, historia właściwie się urywa, nie ma żadnego zakończenia... Więc mam pytanie - czy będą dalej kręcić serial? Orientuje się ktoś?

ocenił(a) serial na 9

9 sezon jest ostatni, na szczescie

A moim zdaniem wcale nie na szczęście. Bałam się tego 9. sezonu, tym bardziej, że to praktycznie już inny serial z nowymi postaciami. Oczywiście brakowało mi J.D. i Elliott, duetów Cox/J.D. i Turk/J.D., ale ogólnie te 13 odcinków wywarło na mnie pozytywne wrażenie. Polubiłam nowych bohaterów i fajnie by było poznać ich dalsze losy.

ocenił(a) serial na 9
miss_anonymous

zgadzam się z Tobą w 100 %!

ocenił(a) serial na 9
miss_anonymous

Na początku bylem jak co nie którzy negatywnie nastawiony do 9 sezony ale z czasem naprawdę polubiłem nowych bohaterów. Fakt, że wolałbym by był to spin-off niż kontynuowanie pod nazwą "SCRUBS", gdyż to 2 różne bajki.

ocenił(a) serial na 10

9 to padaczka do kupy trzyma go tylko Perry Turk i J.D. wolałbym już zobaczyć jako 9 sezon "dozór prawny" sitcom Ciecia i Teda ;]

ocenił(a) serial na 8
wlodi69

Padaczka, nie padaczka, ale nie powinno się urywać sezonu. Jak już zaczęli, to mogli dociągnąć.

ocenił(a) serial na 10
Twoja_Madonna

9 sezon wcale nie był taki najgorszy, jednak dużo się zmieniło, niekoniecznie na lepsze. Szkoda, że odeszli bardzo fajni bohaterzy : J.D. , Elliot, Carla a przede wszystkim Cieć =D

ocenił(a) serial na 9
wlodi69

Tak nie w temacie ale niedawno oglądałam odcinek z tą fantazją J.D. i "Dozór prawny" z Cieciem i Tedem to byłby genialny sitcom:)