Wielu ludzi narzeka na Comedy Central ża ciągłe powtórki i mało nowości, ale spójrzmy prawdzie w oczy, dla ludzi takich jak ja których angielski jest na poziomie podstawowym, a nie chce im się czytać napisów, to CC jest tzw "Rajem na Ziemi".
Zobaczmy ile świetnych seriali, które biją rekrody popularności w Stanach, a gdyby nie Comedy nie trafiły by do Polski (niestety inne stacje typu TVN, Polsat i TVP wolą powtarzać poraz setny znanej już seriale zamiast puścić coś nowego). Wystarczy tu wymienić :
- Scrubs
- My wife and kids
- HIMYM
- Wszyscy nienawidzą Raymona
- The King of Queens (TVN 7 pokazuje tylko początkowe sezony)
- South Park
- Family Guy
PODSUMOWUJĄC : JAK DLA MNIE COMEDY CENTRAL PROGRAM NUMER JEDEN
Zgadzam się, mimo wszystko chciałbym trochę nowych odcinków, głównie Family Guy'a bo serial zajebisty, ale bodajże jeden sezon w kółko jest powtarzany na CC. Scrubs szybko nie puszczą z lektorem, szczególnie, że to trochę by kosztowało, ale nie ma co narzekać na 7 sezonów ;) Szkoda, że w większości nie po kolei :/
PS. Raymonda jeszcze na Plusie pokazują, ale też stare sezony :P
PS2. Ja bym jeszcze dorzucił "Jim wie lepiej", niby monotematyczny, schematyczny, powtarzany co 4 godziny, ale i tak lubię go oglądać.
Tak, dla mnie też. Lubię ten kanał i przyznam że oglądam go cały czas (czasem tylko lookne co leci na TVP, TVN czy na Polsacie), a teraz mają jeszcze dorzucić nowy sezon HIMYM, bedzie syto!!
P.S. Chyba chodziło ci o Wszyscy kochają Raymonda i Wszyscy nienawidzą Chrisa