PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133968}

Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 65 tys. ocen
7,6 10 1 65493
7,1 11 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

Wielu ludzi narzeka na Comedy Central ża ciągłe powtórki i mało nowości, ale spójrzmy prawdzie w oczy, dla ludzi takich jak ja których angielski jest na poziomie podstawowym, a nie chce im się czytać napisów, to CC jest tzw "Rajem na Ziemi".
Zobaczmy ile świetnych seriali, które biją rekrody popularności w Stanach, a gdyby nie Comedy nie trafiły by do Polski (niestety inne stacje typu TVN, Polsat i TVP wolą powtarzać poraz setny znanej już seriale zamiast puścić coś nowego). Wystarczy tu wymienić :

- Scrubs
- My wife and kids
- HIMYM
- Wszyscy nienawidzą Raymona
- The King of Queens (TVN 7 pokazuje tylko początkowe sezony)
- South Park
- Family Guy

PODSUMOWUJĄC : JAK DLA MNIE COMEDY CENTRAL PROGRAM NUMER JEDEN

ocenił(a) serial na 10
polishserial

Zgadzam się, mimo wszystko chciałbym trochę nowych odcinków, głównie Family Guy'a bo serial zajebisty, ale bodajże jeden sezon w kółko jest powtarzany na CC. Scrubs szybko nie puszczą z lektorem, szczególnie, że to trochę by kosztowało, ale nie ma co narzekać na 7 sezonów ;) Szkoda, że w większości nie po kolei :/

PS. Raymonda jeszcze na Plusie pokazują, ale też stare sezony :P
PS2. Ja bym jeszcze dorzucił "Jim wie lepiej", niby monotematyczny, schematyczny, powtarzany co 4 godziny, ale i tak lubię go oglądać.

ocenił(a) serial na 10
polishserial

Tak, dla mnie też. Lubię ten kanał i przyznam że oglądam go cały czas (czasem tylko lookne co leci na TVP, TVN czy na Polsacie), a teraz mają jeszcze dorzucić nowy sezon HIMYM, bedzie syto!!

P.S. Chyba chodziło ci o Wszyscy kochają Raymonda i Wszyscy nienawidzą Chrisa

zazul12345

wszyscy nienawidzą chrisa powtarzają już chyba 4x pierwszy sezon ;/