PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133968}

Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 65 tys. ocen
7,6 10 1 65493
7,1 11 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

Zapraszam was do oglądania mojego filmiku który stworzyłem właśnie żeby internauci mogli zdecydować który serial jest lepszy. Oceńcie także sam filmik

http://www.youtube.com/watch?v=p1wItnAdvoo

ocenił(a) serial na 10
Japycz1

Ojoj, biedaku trafiłaś na mnie, czeka cię ostra krytyka ;)
Nie, żartuję. Może najpierw zacznę od filmika:
Nie podoba mi się muzyka początkowa, ale o gustach się nie dyskutuje. W części o Hożych wykorzystałeś kawałki, które zostały już wcześniej zmiksowane, w serialu, więc nie miałeś dużo do roboty ;) (chyba napisałam pokrętnie, ale myślę, że zrozumiałeś cokolwiek)
Co do tego, który serial jest lepszy...
Wybieram Hożych Doktorów. O wiele śmieszniejszy, ciekawszy i jest tam dużo świetnych postaci, które zostają w pamięci. W "Jak..." tylko Barney jest gwiazdą, mimo że scenarzyści próbują zainteresować widzów innymi postaciami to zawsze na górze jest Barney. Bez Barneya ten serial straciłby bardzo dużo. Tak naprawdę oglądam go tylko z 2 powodów: bo chce wiedzieć kim jest ta cholerna matka ;) i dla Barneya, bo tylko on mnie bawi. Reszta jest mi obojętna.
Oczywiście, ty mozesz mieć inne zdanie, inni mogą mieć inne zdanie, bo o gustach (jak pisałam wyżej) się nie dyskutuje ;)

Japycz1

Bezkonkurencyjnie i bezapelacyjnie wygrywają dla mnie Hoży :) Oba lubię, ale to Scrubs potrafi mnie rozśmieszyć do łez, jest bardziej pokręcony i ma więcej charakterystycznych postaci.

Japycz1

Poza tym zdecydowanie wolę Sarę Chalke w roli Elliot niż w Jak poznałem (zapomniałam jej imienia tam).

ocenił(a) serial na 10
kleo_4

Stella

FunkyMonkey

Stella to była jedna z wielu ;)