PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133968}

Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 65 tys. ocen
7,6 10 1 65497
7,1 11 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

Który według was a nawet i kilka najlepszych odcinków z wszystkich sezonów polecacie?jaki wam sie najbardziej spodobał???

ocenił(a) serial na 10

Scrubs oglądam od czasu oda czasu i traktuje go raczej jako serial komediowy, ale dzisiejszy odcinek na Comedy Central (5x07 - My Lunch) po prostu mnie zmiażdżył. Jak mawiał JD "szczęście jednego lekarza to pech innego", ale takiego obrotu sprawy w życiu bym się nie spodziewał. No i wspaniała piosenka na koniec idealnie podsumowująca sytuację dr Coxa. Odcinek rewelacja.

ocenił(a) serial na 10
slaw__

mała poprawka - to był 20 odcinek 5 serii

ocenił(a) serial na 9

ja dopiero zaczęłam oglądać (sezon 1); serial rewelacja, dawno się tak nie
uśmiałam, choć serial porusza również poważne tematy. mam nadzieję, że
dalsze sezony będą równie wystrzałowe :)

użytkownik usunięty
lilika

z kolei ja zacząłem oglądać to od końcówki 3 sezonu na Central Comedy , i od razu spodobał mi sie ten serial.Mam nadzieję że jak skończą emitować 8 sezon to puszą od 1 bo niemiałem okazji widzieć a z pewnością jest super.

ocenił(a) serial na 10

Jak umarł ojciec JD nawet Ciec otwieral mu wtedy drzwi - JD powiedzial cos takiego "Te gesty współpracowników" Ciec otwiera mu drzwi. Albo odcinek w ktorym JD wyprowadził się od Carli i Turka bo oni uznali, że on im przeszkadza a potem zdali sobie sprawe jak wazny w ich zyciu jest JD i bez niego nie daja rady. :)

ocenił(a) serial na 10

jest już taki temat ;)