Zastanawiam się, czy ktoś skojarzył dlaczego doktor Steadman w wyimaginowanym pożegnaniu mówi(i pokazuje) "jest jak bagietka"??:)
Dzisiaj przypadkiem oglądałem losowo wybrany odcinek i trafiłem na to.
Mniej więcej.Jak zwykle była sprzeczka między Perrym i Bobo.Cox nabijał się z Kelso, że zmienił mu nagranie na automatycznej sekretarce na coś w stylu " przedstaw się i podaj rozmiar swojego penisa". Ten odpowiedział "Bob Kelso, 25 cm",a jego lizusek Steadman dodał i pokazał palcami "jest jak bagietka" :)
Może zaczniemy zabawę gdzie ten co odpowie zadaje następne pytanie - zagadkę związane z serialem?? ;P
A kim był ten kto mówi 'I hate u JD' bo kojarze gościa ale nie pamiętam czemu nienawidzi JD :P
Lonnie, stażysta J.D.(głownie 4 sezon chyba)..nie lubił bo wtenczas J.D. lubił wykorzystywać władzę nad swoimi stażystami ;)
Kurde, nie ma tu funkcji edytuj???:/
Lonnie, stażysta(głownie 4 sezon chyba)..nie lubił bo wtenczas J.D. wykorzystywał władzę nad swoimi stażystami, każąc im robić wiele dziwnych rzeczy ;)
aa właśnie, dzięki :) tak coś kojarzyłem że był stażystą :D
Biore się za oglądanie od nowa nie długo :D
Zabrakło mi tam niezdary od sekcji zwłok, a tak to wszyscy byli. Cudowny odcinek, normalnie, aż płakać się chciało pod koniec :).
http://www.kismajes.blogspot.com
Imo brakowało jeszcze Bena (brat Jordan, jesli ktos nie pamieta)no... i jeszcze kogoś szłoby wymyśleć ale nie chce mi się ;<
A miło było zobaczyć Keitha... szkoda ze nie ułożyło mu się z Eliot bo była z nich świetna para, pasowali do siebie. Tylko ciekawe jak wtedy by scenarzyści rozwiązali finał...