Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 66 tys. ocen
7,6 10 1 65635
7,2 9 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

Bo ja go jakiś czas nie oglądałem, ale ostanio natknąłem się na pierwszy odcinek drugiej serii i odkryłem pewne nawiązania do niego w Scrubsach. Postać grana przez Astona Kutchera też ma na nazwisko Kelso i ma podobne powiedzonko "Kto ma dwa kciuki i ma to gdzieś" jak Bob w "Hożych doktorach", taki smaczek :) Nie wiem, może część twórców "Różowych lat..." ma jakiś związek ze "Scrubsami"?

ocenił(a) serial na 7
ab86

Właśnie tak mnie zastanawiało, czy czasem nazwisko szefa nie jest oczkiem w stronę Różowych lat, bo nie oszukujmy się, Kelso to dość nietypowe nazwisko i kojarzące się mocno z jedną konkretną postacią - Kelso z Różowych lat :)

ocenił(a) serial na 10
ab86

Pamiętam That '70s Show. Mam wszystkie odcinki. Świetna zabawa, Jak dla mnie równie dobry jak Scrubs.

użytkownik usunięty
ab86

Kelso z różowych lat ma powiedzenie "Kto ma dwa kciuki i lubi ciasto?" a jak wiemy Bob Kelso uwielbia ciacha, w szczególności babeczki :D

ocenił(a) serial na 10

A Kelso ze scrubsów mówił kilka razy "Kto ma dwa kciuki i ma to gdzieś? Bob Kelso!" ;D

ocenił(a) serial na 10
ab86

ach Różowe lata ;D i tamten Kelso to jedna z lepszych ról jakie w mojej ocenie zagrał Ashton Kutcher ;>