PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133968}

Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 65 tys. ocen
7,6 10 1 65497
7,1 11 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

będzie nosić tytuł "Our First Day of School"- proszę zauważyć że nie ma już "My" tylko "Our"- nasz pierwszy dzień w szkole

ocenił(a) serial na 10
Pablo1919

Będą też nowi główni bohaterowie (studenci medycyny):
Kerry Bishé jako Lucy Tompkins
Michael Mosley jako Drew Suffin
Dave Franco jako Cole McCallister

Pablo1919

posiadam ten i inne seriale --------> npg3@wp.pl

ocenił(a) serial na 9
Pablo1919

Czy ktoś się orientuje, jak będzie wyglądać sytuacja z poprzednimi postaciami, skoro maja być nowi bohaterowie ? Głównie chodzi mi tutaj o Elliot i J.D. Czy ich udział zostanie okrojony, jak w Dr.Housie ?.

kaczor54

z tego co słyszałam JD czy Elliot będą w kilku odcinkach gościnnie. Na pewno Turk i Cox będą cały czas :) ale to się dopiero okaże. :)

ocenił(a) serial na 9
Toille

Czyli, kolejny sezon Scrubs to po prostu skok na kase tworców tego serialu.
I skończy się tak jak z Frindsami, gdzie ostatnie 2 sezony były po prostu nudne w porównaniu do reszty.

ocenił(a) serial na 10
kaczor54

ABC wykupiło prawa do Scrubs także chcą wycisnąć z tego nabytku jak najwięcej. A to że sezon dziewiąty z poprzednimi będzie miał wspólne mało, aczkolwiek będzie 'żerować' na wypracowanej wcześniej marce [scrubs], to już inna sprawa.

Ja sądzę że po 9tym sezonie ABC zobaczy że nie był to dobry ruch i scrubsi skończą się byle jak. Chyba że mają w zanadrzu jakieś cuda niewidy, w co wątpię.

ABC, Shame on You!

Trigger

Nie będzie J.D i Elliot.
...
...
To jakim prawem to nazywa się SCRUBS ? <insert swear here>

ocenił(a) serial na 10
Pablo1919

Premiera dziewiątego sezonu "Scrubs" 1 grudnia na ABC.
Czyli od drugiego można szukać odcinka w necie ;-)

ocenił(a) serial na 9
DaveX

Cox i Turk, Denise i 3 nowe postacie jako jako głowni bohaterowie. JD na 6 odcinków. Ponoc Janitor bedzie tylko w 1 odc. (moja ulubiona postac). Elliot i Kelso tez goscinnie maja sie pojawic.

ocenił(a) serial na 10
Pablo1919

Dla tych, którzy jeszcze nie widzieli. Fragment pierwszego odcinka, dziewiątego sezonu: http://www.youtube.com/watch?v=cALU9lertHI