będzie nosić tytuł "Our First Day of School"- proszę zauważyć że nie ma już "My" tylko "Our"- nasz pierwszy dzień w szkole
Będą też nowi główni bohaterowie (studenci medycyny):
Kerry Bishé jako Lucy Tompkins
Michael Mosley jako Drew Suffin
Dave Franco jako Cole McCallister
Czy ktoś się orientuje, jak będzie wyglądać sytuacja z poprzednimi postaciami, skoro maja być nowi bohaterowie ? Głównie chodzi mi tutaj o Elliot i J.D. Czy ich udział zostanie okrojony, jak w Dr.Housie ?.
z tego co słyszałam JD czy Elliot będą w kilku odcinkach gościnnie. Na pewno Turk i Cox będą cały czas :) ale to się dopiero okaże. :)
Czyli, kolejny sezon Scrubs to po prostu skok na kase tworców tego serialu.
I skończy się tak jak z Frindsami, gdzie ostatnie 2 sezony były po prostu nudne w porównaniu do reszty.
ABC wykupiło prawa do Scrubs także chcą wycisnąć z tego nabytku jak najwięcej. A to że sezon dziewiąty z poprzednimi będzie miał wspólne mało, aczkolwiek będzie 'żerować' na wypracowanej wcześniej marce [scrubs], to już inna sprawa.
Ja sądzę że po 9tym sezonie ABC zobaczy że nie był to dobry ruch i scrubsi skończą się byle jak. Chyba że mają w zanadrzu jakieś cuda niewidy, w co wątpię.
ABC, Shame on You!
Premiera dziewiątego sezonu "Scrubs" 1 grudnia na ABC.
Czyli od drugiego można szukać odcinka w necie ;-)
Cox i Turk, Denise i 3 nowe postacie jako jako głowni bohaterowie. JD na 6 odcinków. Ponoc Janitor bedzie tylko w 1 odc. (moja ulubiona postac). Elliot i Kelso tez goscinnie maja sie pojawic.