PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133968}

Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 65 tys. ocen
7,6 10 1 65497
7,1 11 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

Błagam mógłby ktoś mi opisać ostatni odcinek 8 sezonu,bo nagrałam z Comedy Central i okazało sie,że tylko do polowy i nie wiem jak sie konczy.Tak bardzo bym chciala wiedziec jak pozegnaja J.D.:(

ocenił(a) serial na 10
justyna_42

J.D wychodzi ze szpitala, widzi wszystkich pracowników, niemal każdy mu coś mówi: przykładowo dr Mickhead - "nie zabiłem jej", wychodząc ze szpitala widzi swoją przyszłość: ślub z Eliott, święta spędzone z przyjaciółmi nawet z dr. Coxem i zaręczyny swojego syna z córką Turka.

ocenił(a) serial na 10
justyna_42

Po co pytasz, nie lepiej samemu obejrzeć? Powtórki 8go sezonu lecą regularnie na CC

sienszan

no wlasnie,ze nie leca powtórki 8 sezonu,tylko sezonu 1szego

ocenił(a) serial na 10
justyna_42

my bad...jeszcze w zeszły weekend obejrzałem (który to już raz?!) odcinki finałowe na CC
proponowałbym obejrzeć koniec na youtube w następującej kolejności: 'JD's final monologue', potem 'scrubs the book of love' i zakończyć na 'scrubs my finale credits'

ocenił(a) serial na 10
sienszan

jest na www.youtube.pl ;D

ocenił(a) serial na 8
roksii121

az lezka sie kreci jak leci ta piosenka kiedy Elliot i JD leza na tapczanie po prostu serial genialny moze 9 sezon to nie to samo ale nadal ich kocham :D

ocenił(a) serial na 10
justyna_42

Nie, cokolwiek się stanie, nie polegaj na opowieściach, skrótach z youtube. Ostatni odcinek jest wart wszystkiego i go trzeba obejrzeć w całości. Moim zdaniem to najlepszy odcinek ze wszystkich.

ocenił(a) serial na 9
Condratovitzsch

Jeden z najlepszych finałów jakie widziałem. Mistrzostwo:)

ocenił(a) serial na 10
bartosz_o

Najbardziej mnie wzruszyl moment kiedy dr Cox oznajmil, ze JD byl tak na prawde jego przjacielem i byl najlepszy z tego całęgo burdelu...czy cos takiego. No i scena finałowa kiedy JD idzie korytarzem i widzi ludzi, którzy odegrali w jego życiu jakąs rolę. No i kiedy w swoich wizjach przyszlosci widzi jak przytula się ( w końcu) z Cox'em podczas wigilii a to wszystko przy przepięknej muzyce Petera Gabriela "The Book of love" Genialne zakonczenie Scrubsow. Szkoda ze powstal 9 sezon. Widzialem pierwsze 3 odcinki. No cóż...Nie ma juz tej magii szpitala Sacred Heart. Nie ma Ciecia, Kelso i jak na razie nie widziałem Carli. Zenua. Nawet "eagle" w wykonaniu Turka i JD nie wygląda tak samo. Co do samego Johna Doriana to nie podoba mi się też ze zmienil fryzurę i nie ma juz przylizanych włosów ktore byly jego znakiem rozpoznawczym. Jeszcze raz szkoda.

ocenił(a) serial na 10
justyna_42

justyna_42! Jeśli nie widziałaś jeszcze ostatniego odcinka ósmego sezonu to mam dla Ciebie dobrą wiadomość. Comedy Central w niedziele wyemituje ostatni odcinek 8 sezonu, a potem puści 9 sezon:

Niedziela, 14 lutego 2010
20:20 - Hoży doktorzy 8 (odc. 18)
20:45 - Hoży doktorzy 8 (odc. 19)
21:15 - Hoży doktorzy 9 (odc. 1)
21:45 - Hoży doktorzy 9 (odc. 2)