PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133968}

Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 65 tys. ocen
7,6 10 1 65493
7,1 11 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

Moim zdaniem, to nie jest dobry pomysł. Zbyt sztuczne by to było. Okropną obsadę zaproponuję:
J.D - Jakub Wesołowski
Turk - Conrado Moreno
Eliott - Aśka Jabłczyńska
Carla - Anna Dereszowska
Perry Cox - Boguś Linda albo Szyc
Jordan - Różdżka
Cieć - Czarek Pazura (w gangsterskiej wersji)
Kelso - Bohdan łazuka

Wg mnie sprawdziłby się tylko Łazuka. Czekam na wasze propozycje

novacco

J.D. - ????
Turk - ???
Eliot - Małgorzata Buczkowska
Carla - Patrycja Kazadi
Perry Cox - Tomasz Kot
Jordan - Agnieszka Dygant
Cieć - Michał Czernecki
Kelso - Paweł Królikowski

Wiem poleciałam ;)

kleo_4

Mamy bardzo mało zdolnych MŁODYCH aktorów...... z tego co wypisałam to ekipa byłaby zróżnicowana wiekowo, ale nie tak jak potrzeba

kleo_4

J.D. Maćkowiak albo Stuhr

ocenił(a) serial na 8
arsenal0066

Fakt ciężko o młodych zdolnych którzy mogli by zagrać głównych bohaterów. Uważam że Ciecia mógłby zagrać Mirosław Zbrojewicz (pasowałby idealnie). Zgadzam się też z tym że Łazuka poradziłby sobie w roli Kelso :)

kleo_4

też chcę się w to "pobawić" ;)
J.D - Maciej Stuhr
Turk - Borys Szyc?
Eliott - Małgorzata Socha
Carla - Anna Dereszowska / Anna Przybylska
Perry Cox - Robert Więckiewicz / Krzysztof Stelmaszyk
Jordan - Edyta Olszówka
Cieć - Adam Ferency / Krzysztof Kiersznowski
Kelso - B. Łazuka
Ted- Sławomir Orzechowski / Jerzy Rogalski
Todd- Andrzej Nejman? x)

ocenił(a) serial na 10
novacco

Nie no, błagam. Dygant? Różdżka? Jako moja Jordan???
Zresztą, reszta nie lepsza. Moim zdaniem lepiej nawet nie myśleć o polskiej wersji, bo można popełnić samobójstwo.
Jeśli kogoś uraziłam to przepraszam.

ocenił(a) serial na 10
aniula_anka

Mnie nie uraziłas hehe ani chyba nikogo. Taka prawda. Aczkolwiek w OSTATECZNOŚCI dałbym jak już pisałem szansę Łazuce(KELSO) i jak wspominał kolega Mac Zan ZBROJEWICZ jako cieć, może jeszcze KIERSZNOWSKI jako TED BUCKLAND

ocenił(a) serial na 10
novacco

Zgadzam się to nie jest dobry pomysł. Okropny wręcz, zresztą nie mamy moim zdaniem tego pokroju "komediantów" czy jak mistrzowską, oryginalną obsadę nazwać, anyway, nie. W ogóle nie ma nikogo kogo by można zaproponować, przynajmniej na czas obecny. Jest to równie zły pomysł jak to, że niestety w naszej kochanej polskiej telewizji pojawi się "Zbuntowany anioł" w wersji Muchy. Tragedia :(

ocenił(a) serial na 8
novacco

J.D - M.Stuhr
Turk - ???
Elliot - M.Damiecka moze...
Carla - M.Rozdzka
Cox - R. Wieckiewicz
Jordan - I. Kuna
Ciec - M. Baka
Kelso - B.Lazuka
nie ma za bardzo w kim wybierac;(

novacco

pufaful ten serial to "Jesteś moim życiem" a nie "Zbuntowany Anioł".

kleo_4

Znając życie zyska tych samych fanów co " Brzydula" i "Majka". Kolejny "mądry" serial....

ocenił(a) serial na 10
kleo_4

w każdym razie na bazie zbuntowanego anioła tak ?

pufaful

"jesteś moim życiem" a "zbuntowany anioł" to dwie inne telenowele. -,-

ocenił(a) serial na 10
asusRM

kamień z serca :) sorry, totalnie nie interesuję się tego typu żałosnymi produkcjami :) do "Zbuntowanego anioła" mam sentyment z dzieciństwa :)
anyway Mucha jako Natalia Oreiro to i tak porażka jak dla mnie ;) Nie jest nawet podobna -.-

novacco

Wg. mnie również porównanie obu Pań wypada na dużą niekorzyść Muchy. "Zbuntowanego Anioła" oglądałam. Wiem jak gra Oreiro. Mucha w tym serialu, patrząc po samych urywkowych zapowiedziach gra sztucznie i próbuje bezskutecznie naśladować Natalię Oreiro. Ogólnie uważam że przerabianie takiego serialu na Polską rzeczywistość mija się z celem. Te teksty, które w pierwowzorze były ok, tutaj nie pasują w ogóle. Chodzi mi o "prostaczkę" m.in. Takie ciągłe podkreślanie. Nie oglądam tego serialu i wcale nie żałuję. Kolejna klapa jak dla mnie leci sobie na t vn - ogólnodostępna a dobry serial jak "Scrubs" dostępny jeśli wykupi się odpowiedni pakiet. Ale wiadomo że za jakość się płaci ;)