Witam jako że powoli kończę "how i met your mother" zaczynam się rozglądać za nowym serialem komediowym. Pierwszy wybór padł właśnie na scrubs (był to wybór zupełnie w ciemno ). Czy jeżeli jestem zwolennikiem humoru jaki występuje w how i met your mother oraz married with children jest szansa że ten serial mi się spodoba? Wiem że teoretycznie mógłbym obejrzeć pilot ale może ktoś by napisał coś na zachętę. Dodam też ,że bardzo by mnie przekonało jeżeli byli by jacyś charakterystyczni bohaterowie jak np Al Bundy oraz Burney Stinson, którzy swoją drogą są fantastyczni.
Ależ są tu charakterystyczni bohaterowie. Cały główny skład jest bardzo charakterystyczny. Perry Cox pod pewnymi względami może budzić podobieństwo do Ala. Humor na najwyższym poziomie.
Ja osobiście zaczęłam od drugiego sezonu i bardzo mnie serial wciągnął. Obejrzałam wszystkie sezony (nie licząc 9.), ale wciąż chętnie do niego wracam.
Zdecydowanie warto.
Łza mi się w oku kręci jeżeli się pytasz czy obejrzeć ten genialny serial, który ma do przekazania więcej niż dzisiejsze (większość) chłamy... Serial jest na bardzo wysokim poziomie więc moja odpowiedź brzmi TAK. Charakterystyczni bohaterowie? Podam ci paru :
-Polecę ci również kilka seriali, które warto obejrzeć:
-Skins
-Californication
-Dexter
Uwielbiam zarówno HIMYM jak i "Married with children", ale "Scrubs" najbardziej:) Bardzo polecam, pierwsza seria jest chyba najsłabsza, ale z czasem serial robi się naprawdę cudowny. Interesujący bohaterowie, świetny, czasem absurdalny humor i całkiem sporo mądrych, życiowych spostrzeżeń.
Na początku zainteresuj się Premier League. Liverpool SSiE, CHELSEA to najlepszy klub piłkarski na świecie. Zapamiętaj.
A co do serialu to jak najbardziej trzeba.
pitixpl wróć tu za 10lat ok? I kto jak kto ale ty nie mów mi kto ssie.
Zacząłem oglądać Scrubs i na razie jakoś idzie. Mam nadzieję że z czasem zbliży się do HIMYM.
Więc dzięki za opinie i zachętę, będę oglądał dalej.
pitixpl klub który powstał w 2004 r. za sprawą super Romka nie jest najlepszym klubem na świecie co potwierdził na przykład mecz z Man Utd w tym sezonie.
A co do serialu to genialny.
Z tego co wiem przegrali 3:1 w dodatku na stadionu MU, poza tym mogę przypomnieć Ci pogrom MU przez Barcelone, która robiła z nimi co chciała lub City, które upokorzyło je w takim stopniu, że to jest niewyobrażalne.
A co do serialu dodam, że w przyszłych sezonach się rozkręci.
No tak, ale ja nie mówię że MU to najlepszy klub na świecie.
Jak dla mnie najlepszy był któryś odcinek 4 sezonu z Farrellem jako Irlandczykiem
Warto obejrzeć, nie tylko ze względu na humor, który jest na bardzo wysokim poziomie, ale i poruszaną problematykę. Każdy odcinek zawiera coś w rodzaju morału. Przypadki przedstawiane w serialu często są oparte na faktach autentycznych. To nie jest jakiś pusty amerykański sitcom, tylko prawdziwa perła wśród seriali.