Wspaniały serial. Ósmy sezon trochę słabszy od poprzednich ale ode mnie 10 za całokształt. Genialne poczucie humoru, sympatyczni bohaterowie, a przede wszystkim widać, że projekt był tworzony przez ludzi z pasją. Aż żal bierze, że dzisiaj został wyemitowany ostatni odcinek. Pozdrawiam wszystkich fanów Scrubs.
Niestety nie ostatni. Mówię niestety bo serial straci na swym uroku, to jest jak picie alkoholu, na początku jest fajnie i jest bania, ale potem zdajesz sobie sprawę że to niszczy ciebie i twój organizm. Nie powinni przeciągać tego świetnego serialu na siłę...
zazul12345 swieta racja...a jeszcze sam fakt ze ze starej ekipy ma zostac w 9 sezonie tylko turk i dr cox, reszta ma tylko pojawic sie na samym poczatku sezonu, to juz nie bedzie to samo, mogliby sobie juz darowac takie robienie sezonu na sile
Wiecie może jaki tytuł nosi i kto wykonuje piosenkę na koniec dzisiejszego 1 odcinka...wtedy gdy J.D ogląda ten filmik z przyszłości?
Wiem, że 1 grudnia w Stanach jest premiera 9 serii, ale bez JD to już nie Scrubs. Zostaje tylko tytuł. Choć może czeka nas miła niespodzianka - zobaczymy.
9 sezonu nie będe już oglądać prosze was bez J.D.?? to już nie te same scrubs i wogule nie chce sobie psuć tak ślicznego zakończenia...:)
To jest dla mnie kompletnie bez sensu! Świetnie zakończyli 8 sezon, przyszłość JD była świetna.. pozostali z Turkiem przyjaciółmi a z Eliot mieli dzieciaka. Po co to ciągnąć (Brakowało mi w tym filmiku na koniec Ciecia, chyba że przeoczyłem). To tak jak serial "Dr House" bez doktora House'a, jak "Zagubieni" bez zagubionych, jak granie w piłkę nożną bez piłki. Szkoda
I jeszcze raz:
http://www.youtube.com/watch?v=6ANPfeGOoxU
P.S
Zapomniałem dodać, zajefajnie że syn JD i córka Turka się zaręczyli. Może 9 sezon będzie o nich? Kto wie.