PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=133968}

Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 65 tys. ocen
7,6 10 1 65491
7,1 11 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

czy comedy central przestal emitowac juz nowe odcinki ? bo wczoraj poscili jak JD dopiero dowiedzial sie ze Kim jest w ciąży ? cos nie po kolei ... :(

użytkownik usunięty
justyna_kinga

puszczają na przemian nowe i stare odcinki, zależy w jaki dzień i o której godzinie.

ocenił(a) serial na 9
justyna_kinga

Nie podoba mi się to, ja chcę wiedzieć co z doktorem Kelso.

_Andrzej_

Ja też chcę nowe odcinki :) Uwielbiam ten serial, ma w sobie coś niezwykłego rozśmiesza, ale też uczy. Ale czy emisja nowych odcinków w USA nie została zatrzymana na czas strajku scenarzystów i dopiero ostatnio skończyli puszczać kolejne? Może Comedy Central jeszcze ich nie wykupiło, bo z tego co wiem, w Ameryce leciał ostatnio 9 sezonu 7... W sumie nie wiem czy to prawda.

ocenił(a) serial na 10
Aliss

dopiero zaczęli puszczać kolejne odcinki przez ten strajk..
kilka dni temu 10siąty leciał odcinek dosyć na bieżąco jestem :P
SPOILER
szkoda że już Kelsa nie będzie (emerytura) mógł zostać Elliot(którą podświadomie prosił o pomoc) z innymi mu załatwiła wkońcu by został ale i tak odszedł :/ i teraz szpitalem kieruje Cox, dobre było jak dzwonił do Kelsa o pomoc to on go wyśmiał :D

ZlyCzarny

We wtorki, środy i czwartki o 21.10 powinny leciec nowe odcinku a tu rzeczywiscie w czwartek puścili stary:/ Mam jednak nadzieję że od wtorku puszczą dalej odcinki 7 serii

Felicity

apropo nowych odcinków... są już gdzieś napisy do nich? Od 7x08 +? Bo nigdzie nie mogę znaleźć a już się nie mogę doczekać aż to obejrzę :P.

ocenił(a) serial na 10
nolifer

przyjdzie na nie poczekać niewiem dlaczego nie tłumaczą serialu takiego dobrego a gówna się tłumaczy :P
ja po angielsku oglądam a co

ocenił(a) serial na 10
justyna_kinga

Ma ktoś informacje, co do nowych odcinków w Comedy Central ?