to już nawet nie jest karykatura, to po prostu TRAGEDIA, ponieważ żenujący poziom tego serialu nie zasługuje na miano komedii
Obejrzyj najpierw cos co zrozumiesz, bo w Twoim repertuarze nie ma nic ciekawego. Potem wróc i zapoznaj się ponownie z serialem.
nie wiem na jakiej podstawie masz czelność kierować tak bezpodstawną ocenę w moim kierunku, lecz z pewnością fakt, że w ten sposób bronisz tego serialu (jako fan, jak się domyślam) stanowi kolejny argument po mojej stronie (: nie będę kontynuował wymiany zdań w tym temacie- co miałem powiedzieć, to powiedziałem- jeżeli ktoś jeszcze nie potrafi przyjąć krytyki- trudno, pozdrawiam
przecież nie było żadnej krytyki bo krytyka powinna zawierać jakieś uzasadnienie.
nie chciałbym się wymądrzać ale krytykować to trzeba umieć.
serial jest rewelacyjny, diabelnie zabawny i wbrew pozorom inteligentny. pamiętam, że kiedyś leciał na comedy central i też na początku działał mi na nerwy.
fajny szalony humor. obejrzyj pierwszą serię, trzeba trochę czasu żeby się przyzwyczaić do tempa. bo dialogi czasami śmigają z szybkością odrzutowca. dlatego właśnie serial tłumaczony na polski dużo traci. po kilku sezonach zmienili konwencję i częściowo obsadę i niestety bez głównych bohaterów dalsza kontynuacja nie miała już sensu. jeden z moich ulubionych seriali komediowych taki dr. house mógłby mu "buciki czyścić".
Uważam, że powinieneś obejrzeć pierwszy sezon przynajmniej, żeby móc wypowiadać się o tym serialu. Poza tym, nie wszystkim może przypaść do gustu ten głupi humor. ;)
Totalnie nie rozumiem autora tematu.. ;)
Ja mogłabym oglądać w kółko, głupkowaty humor i dodatkowo chwile wzruszenia, życiowe ;)
Teraz powtarzają pierwszy sezon na Comedy Central. Jakość obrazu jest porażająca (przerażająca? :D ) w porównaniu z, na przykład ostatnim sezonem,