Hoży doktorzy

Scrubs
2001 - 2010
7,6 66 tys. ocen
7,6 10 1 65640
7,2 9 krytyków
Hoży doktorzy
powrót do forum serialu Hoży doktorzy

to już nawet nie jest karykatura, to po prostu TRAGEDIA, ponieważ żenujący poziom tego serialu nie zasługuje na miano komedii

ocenił(a) serial na 10
GlaniqGce

Obejrzyj najpierw cos co zrozumiesz, bo w Twoim repertuarze nie ma nic ciekawego. Potem wróc i zapoznaj się ponownie z serialem.

pitixpl

nie wiem na jakiej podstawie masz czelność kierować tak bezpodstawną ocenę w moim kierunku, lecz z pewnością fakt, że w ten sposób bronisz tego serialu (jako fan, jak się domyślam) stanowi kolejny argument po mojej stronie (: nie będę kontynuował wymiany zdań w tym temacie- co miałem powiedzieć, to powiedziałem- jeżeli ktoś jeszcze nie potrafi przyjąć krytyki- trudno, pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
GlaniqGce

przecież nie było żadnej krytyki bo krytyka powinna zawierać jakieś uzasadnienie.
nie chciałbym się wymądrzać ale krytykować to trzeba umieć.
serial jest rewelacyjny, diabelnie zabawny i wbrew pozorom inteligentny. pamiętam, że kiedyś leciał na comedy central i też na początku działał mi na nerwy.
fajny szalony humor. obejrzyj pierwszą serię, trzeba trochę czasu żeby się przyzwyczaić do tempa. bo dialogi czasami śmigają z szybkością odrzutowca. dlatego właśnie serial tłumaczony na polski dużo traci. po kilku sezonach zmienili konwencję i częściowo obsadę i niestety bez głównych bohaterów dalsza kontynuacja nie miała już sensu. jeden z moich ulubionych seriali komediowych taki dr. house mógłby mu "buciki czyścić".

ocenił(a) serial na 7
GlaniqGce

Uważam, że powinieneś obejrzeć pierwszy sezon przynajmniej, żeby móc wypowiadać się o tym serialu. Poza tym, nie wszystkim może przypaść do gustu ten głupi humor. ;)

lotka62

Totalnie nie rozumiem autora tematu.. ;)
Ja mogłabym oglądać w kółko, głupkowaty humor i dodatkowo chwile wzruszenia, życiowe ;)
Teraz powtarzają pierwszy sezon na Comedy Central. Jakość obrazu jest porażająca (przerażająca? :D ) w porównaniu z, na przykład ostatnim sezonem,

ocenił(a) serial na 10
GlaniqGce

Sam jesteś jedna wielka TRAGEDIA.